FLAU: Bruce Willis bønnfaller sin eldste datter Rumer om å kle på seg mer når hun viser seg på fester og premierer. Her er far og datter sammen på «GI Joe: Retaliation»-premieren i mars.  Foto: Nate Beckett / Splash News/ All Over Press
FLAU: Bruce Willis bønnfaller sin eldste datter Rumer om å kle på seg mer når hun viser seg på fester og premierer. Her er far og datter sammen på «GI Joe: Retaliation»-premieren i mars. Foto: Nate Beckett / Splash News/ All Over PressVis mer

Raser etter at datteren blottet trusen

Bruce Willis fikk hakeslepp da han så hva slags antrekk hans eldste datter hadde valgt på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: Den aldrende action-stjernen Bruce Willis (59) har nok en gang tatt fatt på livet som småbarnspappa med sin unge kone Emma Hemming (35), som er gravid med parets andre barn.

Fra før har filmstjernen døtrene Rumer, Tallulah og Scout med ekskona Demi Moore (51) og det er de eldre barna som nå skaper trøbbel for 59-åringen.

Bruce synes at de kler seg altfor lettkledd på premierer og røde løpere og skal være spesielt sjokkert over sin eldste datter Rumers dristige stil.

Skylder på eks-kona

FÅR SKYLDA: Bruce Willis beskylder eks-kona Demi Moore for å være et dårlig forbilde for døtrene. Foto: Fame Flynet
FÅR SKYLDA: Bruce Willis beskylder eks-kona Demi Moore for å være et dårlig forbilde for døtrene. Foto: Fame Flynet Vis mer

Nylig blottet 25-åringen trusen foran fotografene, noe som skal ha fått pappa Bruce til å rødme.
- Bruce ble utrolig pinlig berørt. Alle vet at han er en veldig konservativ fyr og han liker ikke å se døtrene valse rundt i nesten usynlige klær, sier en kilde The National Enquirer.

Nå skylder han på eks-kona som han mener har sviktet som rollemodell.

- Han synes eksen burde vært en bedre rollemodell for barna. Hadde hun vært det, er han overbevist om at Rumer ikke ville vist seg frem på den måten.

Nå håper han Rumer ikke følger i fotsporene til andre oppmerksomhetsjegere som Paris Hilton og Lindsay Lohan.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom dem