Mathilde Gøhler:

Raser: - Er i sjokk

Modellen i hardt vær etter Instagram-bilde.

KRITKKEN HAGLER: Den danske modellen Mathilde Gøhler delte et sjokkerende bilde av barna sine. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRITKKEN HAGLER: Den danske modellen Mathilde Gøhler delte et sjokkerende bilde av barna sine. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke delte den danske modellen Mathilde Gøhler (30) et bilde av døtrene sine, Lelou og Kenya, på Instagram. På bildet kunne man skimte at den ene datteren hadde på seg en blå genser, fra klesmerket Balenciaga.

Det falt ikke i god jord hos hennes 1,3 millioner Instagram-følgere.

Danske B.T har også omtalt saken.

KASTET KLÆRNE: Den australske bokseren Ebanie Bridges får kritikk fra motstanderen etter at hun stilte til innveiing i sexy undertøy Video: FOX Sport Vis mer

Bakgrunnen for kritikken handler om at det spanske motemerket Balenciaga nylig publiserte en rekke kampanjebilder som flere mener seksualiserer barn. I bildene er barnemodeller fotografert med bamser som er kledd i BDSM-liknende antrekk.

I bakgrunnen av kampanjebildene skal man også kunne se rettsdokumenter som handler om overgrepsmateriale av barn.

Til tross for den massive kritikken av det spanske moteselskapet de siste ukene, valgte Gøhler likevel å publisere bildet på sin Instagram-konto.

Ifølge danske Se og Hør ble flere av de svært negative kommentarene fortløpende slettet fra innlegget.

FÅR KRITIKK: Det stormet rundt Margaux Dietz etter at hun la ut denne videoen på sin YouTube-kanal. Video: Margaux Dietz Vis mer

«Jeg er i sjokk! Du støtter bokstavelig talt pedo****. Jeg elsker å følge deg, men nå er du kansellert», skrev blant annet en følger under innlegget.

30-åringen har nå slettet bildet.

- Jeg har slettet bildet, da det var et gammelt bilde fra en shoot og ikke våre egne klær, men styling fra en stylist. Jeg synes det var et nydelig bilde av jentene, og det var der fokuset mitt lå. Derfor er bildet også nå slettet, og jeg har ikke noe mer å si til det, bekrefter Gøhler til B.T.

LES OGSÅ: Trekker seg fra samarbeid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer