Vittoria Ceretti om Lily-Rose Depp:

Raser: - Du har ingen aning

Modellen går hardt ut mot Depp-datteren.

IKKE FORNØYD: Modell Vittoria Ceretti er ikke særlig imponert over Lily-Rose Depps seneste uttalelse. Foto: Piovanotto Marco/ABACA/Shutterstock/Evan Agostini/Invision/AP/NTB
IKKE FORNØYD: Modell Vittoria Ceretti er ikke særlig imponert over Lily-Rose Depps seneste uttalelse. Foto: Piovanotto Marco/ABACA/Shutterstock/Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lily-Rose Depp (23), som er datter av Johnny Depp (59) og hans ekskone Vanessa Paradis (49), har de siste årene bemerket seg som både skuespiller og modell.

I et nylig portrettintervju med Elle snakker hun ut om både karrieren og livet som kjendisdatter.

Hun er nemlig fullt klar over at folk ofte kaller henne for en såkalt «nepo baby», et begrep som refererer til en person som antas å ha fått en start i sin respektive bransje basert på hvem foreldrene deres er. Men akkurat det finner hun seg ikke i.

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i storsatsning. Video: HBO Vis mer

- Internett ser ut til å bry seg mye om den slags ting. Folk kommer til å ha forutinntatte ideer om deg eller hvordan du kom dit, og jeg kan definitivt si at ingenting kommer til å gi deg en rolle, uten at du er riktig for rollen, sa 23-åringen, og forklarte at ting ikke alltid er like lett som det ser ut til.

Hun fortsatte:

- Internett bryr seg mye mer om hvem familien din er enn menneskene som kaster deg inn i ting. Kanskje du får foten innenfor døren, men du har fortsatt bare foten i døren. Det er mye arbeid som kommer etter det, var blant noe av det hun sa.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, gjorde Amber Heard et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fikk flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Raser mot kjendisdatteren

Depps uttalelse har imidlertid ikke falt i god jord hos en av modellkollegaene. Nå deler italienske Vittoria Ceretti (24), som har vært i bransjen siden hun var 14 år, sine tanker om nepotisme. Det skriver Hypebae.

«Vil bare dele en tanke her, fordi jeg kan. Jeg kom over et intervju av en såkalt 'nepo-baby', hva enn dere kaller det... Ja, jeg skjønner hele den 'jeg er her og jeg jobber hardt for det,' men jeg ville virkelig elsket å se om du ville holdt ut de første fem årene av karrieren min», skriver hun innledningsvis på Instagram, og fortsetter:

«Ikke bare å bli avvist, fordi det vet jeg at du har en erfaring med, og du kan fortelle meg den triste lille historien din om det (selv om du på slutten av dagen fortsatt kan gå og gråte på pappas sofa i villaen din i Malibu)».

Videre skriver Ceretti at hun på et tidspunkt ikke hadde råd til å betale for flyreisen hjem til familien sin, og er klar i sin tale om at Depp aldri har trengt å bekymre seg over liknende situasjoner.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard gikk på ingen måte ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

«Du venter i flere timer på å gjøre en tilpasning eller opptaksprøve bare for å se en nepo baby gå forbi deg, fra det varme setet i Mercedesen sin, med sin egen sjåfør og venner, assistent eller agent som tar vare på deres psykiske helse??? Du aner ikke hvor mye du må kjempe for å få folk til å respektere deg. DET TAR ÅR. Du fikk det bare gratis fra dag én.»

Modellen skriver avslutningsvis at hun har flere venner som går under samme kategori som Depp, men at hun respekterer dem.

Ceretti påpeker også at hun ikke tolererer at kjendisdatteren sammenlikner seg selv med henne, da de vokste opp i to vidt forskjellige hjem. Hun mener at hun er nødt til å anerkjenne hvor hun kommer fra.

LES OGSÅ: Disse har datet Johnny Depp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer