Kristin Gjelsvik:

Raser: - Dette er bare trist

På en café i Drammen kan du bestille «sommerkroppen kyllingsalat» til lunsj.

REAGERER: Kristin Gjelsvik reagerer sterkt på menyen til en populær café i hjembyen Drammen. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
REAGERER: Kristin Gjelsvik reagerer sterkt på menyen til en populær café i hjembyen Drammen. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En café i Drammen får hard kritikk for merkingen av enkelte retter på sin meny. Ved alternativer som ofte er mer kalorifattige har Café Picasso merket rettene med et bikiniikon. Dette gjelder retter som salat og avokadosmørbrød.

Én salat har blant annet fått navnet «sommerkroppen kyllingsalat».

Det var Drammens Tidende som først omtalte saken.

- Vi kan bedre enn dette

- Dette er bare trist! Når man går ut og spiser på restaurant, skal man kunne kose seg med den maten man har lyst på, uten å bli «bodyshamet» av menyen!

Det sier influenser og TV-personlighet Kristin Gjelsvik (35) til Se og Hør om sommermenyen til Café Picasso. 35-åringen utreagerer også kraftig på merkingen av rettene, noe som hun også trekker frem i en kommentar til Drammens Tidende.

- Det er så mange som har et anstrengt forhold til både kropp, eget utseende og mat. Da er det siste du trenger en påminnelse fra restauranten om at du bør velge noe annet fra menyen enn det du kanskje har mest lyst på, hvis du ikke føler deg såkalt «bikiniklar», forteller Gjelsvik til Se og Hør.

TV-personligheten reagerer også sterkt på restaurantens navnevalg i forbindelse med tiden vi befinner oss i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.