Lisa Rinna og Lisa Vanderpump:

Raser: - Det stinker

Realitystjernen går hardt ut mot tidligere kollega etter netthets mot kjendissønn.

RASER: Realitystjerne Lisa Rinna anklager sin tidligere kollega for netthets. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB
RASER: Realitystjerne Lisa Rinna anklager sin tidligere kollega for netthets. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det er dramatikk i «Real Housewives of Beverly Hills» er nærmest en selvfølge på dette tidspunktet. De siste 12 årene har det populære realityprogrammet tatt verden med storm med intriger, luksus og nært vennskap.

Med nært vennskap følger også store krangler. Lisa Rinna (58) ble en del av den velstående gjengen med husfruer i sesong fem, og har med tiden blitt en av de største profilene i programmet.

Årsaken til det er ikke bare at Rinna er en frittalende person, men også at hun stadig havner i konflikt med de andre husfruene.

Kjendissønn hetset på sosiale medier

Rinna har tidligere falt ut med både Yolanda Hadid (58), Denise Richards (50) og Lisa Vanderpump (61).

Nå går hun imidlertid i strupen på sistnevnte i kjølvannet av dramatikk på sosiale medier.

Den siste tiden har sønnen til Garcelle Beauvais (55), Jax (14), mottatt trusler og hets på sosiale medier, blant annet på grunn av feiden mellom moren og de andre fruene.

Hetsen har gått ut på å snakke nedsettende om både Jax og Beauvais, og flere har bedt kjendissønnen om å få moren til å slutte å plage Erika Jayne (51) og Diana Jenkins (48).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.