Lisa Rinna og Lisa Vanderpump:

Raser: - Det stinker

Realitystjernen går hardt ut mot tidligere kollega etter netthets mot kjendissønn.

RASER: Realitystjerne Lisa Rinna anklager sin tidligere kollega for netthets. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB
RASER: Realitystjerne Lisa Rinna anklager sin tidligere kollega for netthets. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det er dramatikk i «Real Housewives of Beverly Hills» er nærmest en selvfølge på dette tidspunktet. De siste 12 årene har det populære realityprogrammet tatt verden med storm med intriger, luksus og nært vennskap.

Med nært vennskap følger også store krangler. Lisa Rinna (58) ble en del av den velstående gjengen med husfruer i sesong fem, og har med tiden blitt en av de største profilene i programmet.

Årsaken til det er ikke bare at Rinna er en frittalende person, men også at hun stadig havner i konflikt med de andre husfruene.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kjendissønn hetset på sosiale medier

Rinna har tidligere falt ut med både Yolanda Hadid (58), Denise Richards (50) og Lisa Vanderpump (61).

Nå går hun imidlertid i strupen på sistnevnte i kjølvannet av dramatikk på sosiale medier.

Den siste tiden har sønnen til Garcelle Beauvais (55), Jax (14), mottatt trusler og hets på sosiale medier, blant annet på grunn av feiden mellom moren og de andre fruene.

KRITISERT: I 2020 slapp Netflix den erotiske dramafilmen «365 Days», som fikk mye oppmerksomhet for de ville sexscenene. Nå kommer tredje filmen i serien. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Hetsen har gått ut på å snakke nedsettende om både Jax og Beauvais, og flere har bedt kjendissønnen om å få moren til å slutte å plage Erika Jayne (51) og Diana Jenkins (48).

Beauvais har i nåværende sesong uttalt seg om både alkoholforbruket til Jayne og Jenkins sin oppførsel - det har ikke falt i god jord hos fruene.

Hun har i tillegg en stående feide med Rinna i kjølvannet av Denise Richards' (50) exit etter sesong ti. Beauvais mente at Rinna var en dårlig venn for Richards, noe som igjen har skapt kvalme i vennskapet mellom Beauvais og Rinna.

KRANGLER: I en episode av «Keeping Up with the Kardashians» ble det opphetet stemning da Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakket om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Det stinker

Ifølge The Daily Beast ser det ut til at overvekten av kontoene som hetser Jax er bot-kontoer - altså roboter og ikke ekte mennesker.

Nettstedet kan også rapportere om at Rinna anklager tidligere venninne og kollega Lisa Vanderpump for å stå bak bot-kontoene.

ANKLAGES: Realitystjernen Lisa Vanderpump anklages for å stå bak hets mot Garcelle Beauvais sin sønn. Foto: Diggzy / Shutterstock / NTB
ANKLAGES: Realitystjernen Lisa Vanderpump anklages for å stå bak hets mot Garcelle Beauvais sin sønn. Foto: Diggzy / Shutterstock / NTB Vis mer

I en meldingsutveksling med Instagram-bruker @facereality16 skal Rinna ha skrevet følgende:

«Det stinker av LVP - det må jeg si».

TATT PÅ SENGA: Elisa Røtterud skjønte lite da hennes partner Thomas Alsgaard «snappet» under en tur i «71 grader nord - team». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

«LVP» er et kallenavn de andre husfruene har på Lisa Vanderpump.

Rinna skrev også at hun tror hetsen er et forsøk på å ta vekk oppmerksomhet fra husfruenes tur til Aspen, og lurte på om kanskje Kathy Hilton (63) også har en finger med i spillet.

Ansatte kjendissønn

Vanderpump har hittil ikke uttalt seg om saken, men det er verdt å nevne at den tidligere husfruen har et godt forhold til Beauvais og hennes familie.

Beauvais' eldste sønn Oliver (31) er ansatt på Vanderpumps bar Vanderpump Cocktail Garden i Las Vegas.

Hvem som står bak bot-kontoene som angrep Jax vites foreløpig ikke.

LES OGSÅ: Farger håret hver uke: - Feilfritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer