Drew Barrymore:

Raser: - Det har jeg aldri sagt

Går hardt ut mot tabloidavisene.

MISFORSTÅTT: Skuespiller Drew Barrymore har flere ganger delt ærlig om oppveksten sin. Foto: Phil McCarten / Reuters / NTB
MISFORSTÅTT: Skuespiller Drew Barrymore har flere ganger delt ærlig om oppveksten sin. Foto: Phil McCarten / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Mandag delte skuespiller Drew Barrymore (48) åpenhjertig om sitt turbulente forhold med moren sin, Jaid Barrymore (77), i et intervju med The New York Magazine.

I intervjuet ble skuespilleren sitert på at hun er «sjalu på vennene sine som har mistet foreldrene sine» og at hun «ikke kan vente» på at moren hennes skal dø.

- Mødrene deres har gått bort, og min har ikke det. Og jeg tenker: «Vel, jeg er ikke så heldig». Jeg klarer ikke vente, sa Barrymore ifølge magasinet.

Nå hevder Barrymore at uttalelsene hennes har blitt misforstått.

- Ikke vri om ordene mine

Mandag publiserte skuespilleren en video på Instagram hvor hun raser mot tabloidavisene. Hun hevder at avisene «har køddet til livet hennes siden hun var 13 år gammel».

- Jeg har aldri sagt at jeg ønsker at moren min var død, hvordan våger dere å legge de ordene i munnen min? sier hun, og legger til:

- Jeg har vært sårbar og prøvd å finne ut av et veldig vanskelig og vondt forhold, samtidig som jeg innrømmer at det er vanskelig å gjøre det mens forelderen er i live.

Videre sier Barrymore at ordene hennes har blitt vridd på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer