Charlotte Crosby:

Raser: - Når vil nok være nok?

«Geordie Shore»-stjernen reagerer kraftig på en TV-dokumentar om utseendet hennes.

LANGER UT: Charlotte Crosby langer ut mot Channel 5. Foto: Splash News / NTB
LANGER UT: Charlotte Crosby langer ut mot Channel 5. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Nylig sendte Channel 5 en episode av TV-dokumentaren «Celebrities: What happened to your face?». Dokumentaren går ut på å se nærmere på kirurgiske «feil» i ansiktene til kjendiser.

Denne gangen var det realitystjernen Charlotte Crosbys (30) ansikt som skulle få gjennomgå.

Crosbys kirurgiske inngrep har flere ganger vakt oppsikt. Hun ble først kjent gjennom deltakelsen i TV-serien «Geordie Shore», og siden den gang har hun gjennomgått flere plastiske operasjoner - noe hun har fått mye oppmerksomhet for.

Fansen har blant annet tryglet henne om å stoppe, og hun har også selv vært åpen om problemer rundt inngrepene.

OPERERT: Tidligere «Ex on the beach»-deltaker Ariel Søyland forteller om rumpeoperasjonen hun tok før reality-deltakelsen. Video: Rød Løper Vis mer

Tordner på Instagram

TV-programmet, som i stor grad gikk ut på å kritisere Crosbys historie med kirurgiske inngrep, har satt sinnene i kok hos både fans og hovedpersonen selv.

Ifølge Daily Mail skal Crosby nylig ha delt en video hvor hun fortalte at hun ikke hadde sett programmet selv, da hun har så mye angst at hun ønsket å ignorere episoden av TV-programmet.

På lørdag delte 30-åringen likevel et langt innlegg på Instagram-profilen sin, hvor hun raste mot både programmet og produksjonen.

Der forteller Crosby at hun har fått utallige meldinger fra andre som har reagert på dokumentaren, og at hun også har mottatt enormt mye støtte etter dette.

«Jeg har kjempet en offentlig kamp om utseendet mitt, og har måttet gjennomgå personlige traumer og problemer med selvtillit i rampelyset (...) I en tid hvor kringkasting- og medieverden har en vær snill-policy, bestemte Channel 5 og Crackit seg for å sende en timeslang spesial om gummileppe-Charlotte (deres ord, ikke mine)».

Videre skriver hun:

«Ekspertene deres analyserte plastikk-ansiktet mitt med avsky, diskuterte den svingende vekten min (med bilder), og bestemte seg for å vise de verste nettroll-kommentarene fra de siste fem-seks årene».

- Umoralsk og ufølsomt

TV-stjernenes manager skal ha funnet ut om dette programmet i mars 2020, og blitt forferdet.

De skal ha sagt klart og tydelig ifra til Crackit Productions at dette både var «umoralsk og ufølsomt» og at det kunne være skadelig for Crosbys mentale helse - tilbakemeldinger produksjonen ikke ser ut til å ha tatt hensyn til.

Crosby oppfordrer til å ha mer fokus på mental helse, fremfor å gå etter utseendet til folk som henne.

«Når vil nok være nok? Bare fordi vi er offentlige betyr det ikke at vi ikke er mennesker. Heldigvis er jeg sterk nok til å takle det, men mange er ikke det», avslutter hun.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

Beklager

Saken har skapt et enormt engasjement og mange er kritiske. TV-kanalen har i etterkant svart på kritikken overfor Daily Mail:

«Selv om vi erkjenner at programmet var i tråd med retningslinjene til OFCOM (britisk mediemyndighet, journ.anm.), har vi tatt med oss Charlottes tilbakemeldinger og fjernet episoden fra vår streaming-plattform My5. Vi beklager for ulempen det har medført».

Crosby har foreløpig ikke uttalt seg om TV-kanalens svar.

LES OGSÅ: Reagerer: - Klarer ikke å smile lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer