«Sex and the City»-Kristin Davis:

Rasende på kritikk:
- Ekstremt stressende

Skuespilleren åpner seg om utfordringene ved å eldes i rampelyset.

ÅPENHJERTIG: Skuespiller Kristin Davis letter på sløret om utfordringene knyttet til det å eldes i rampelyset. Her avbildet med Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon. Foto: Splash News / NTB
ÅPENHJERTIG: Skuespiller Kristin Davis letter på sløret om utfordringene knyttet til det å eldes i rampelyset. Her avbildet med Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kristin Davis (56) er mest kjent for sin rolle som naive Charlotte York, en av de fire hovedrollene i «Sex and the City». Nå for tiden er 56-åringen tilbake på skjermen som Charlotte i oppfølgerserien «And just like that»

Tidligere har stjernen lettet på sløret om en tøff kamp mot alkohol over flere år. Hun skal ha begynt å ty til alkohol i 20-årene, fordi hun var sjenert.

«Sex og singelliv» er tilbake etter mange år av skjermen. Video: HBO Max Vis mer

Nå åpner «Sex and the City»-skuespilleren seg igjen om en ny utfordring, nemlig det å eldes i rampelyset. Stjernen forteller at det oppleves ekstremt stressende at utseende hennes sammenlignes med hvordan hun så ut da hun var yngre.

- Hvis jeg hadde et vanlig liv, ville jeg følt meg bra; Jeg ville følt meg bra! Jeg er frisk, jeg er sterk, jeg har denne lille tre år gamle sønnen min, og jeg bærer ham rundt og alt er bra - men nei, jeg er på TV, der hver eneste bit av mitt fysiske vesen er analysert, sier Davis til NewBeauty.

Tar opp aldring på skjermen

Ifølge Page Six har Davis og hennes «And just like that»-kolleger blitt utsatt for kommentarer om aldringen sin siden de første bildene fra innspillingen ble publisert.

- Alle vil kommentere, for eller mot eller hva som helst. Håret vårt og ansiktet vårt og alt mulig. Intensitetsnivået var et sjokk, har Davis tidligere fortalt Sunday Times’ Style Magazine etter at bildene ble offentliggjort.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Hun forsøker å ignorere kommentarer på utseende sitt, men sier hun fortsatt er rasende på kritikken.

I serien har også «And just like that»-stjernene adressert aldringen. I en scene diskuterer de tre karakterene Charlotte, Carrie og Miranda hvorfor sistnevnte rocker en grå, naturlig frisyre, i stedet for å farge håret.

Miranda, som spilles av Cynthia Nixon (55) har i alle år vært kjent for sin karakteristiske oransje bob i «Sex and the City».

NATURLIG: Skuespiller Cynthia Nixon har droppet den oransje sveisen til fordel for en mer naturlig frisyre. Foto: Jose Perez / SplashNews/NTB
NATURLIG: Skuespiller Cynthia Nixon har droppet den oransje sveisen til fordel for en mer naturlig frisyre. Foto: Jose Perez / SplashNews/NTB Vis mer

- Sånn er bransjen

Også paparazzifotografene kaster bensin på bålet ved å prøve å finne stjernenes dårligste vinkler, mener skuespilleren.

- Det kommer til å finnes dårlige bilder, og de kommer til å bli snakket om, og de kommer til å diskutere håret ditt, ansiktet ditt, og alt mulig. Det er bare sånn det er, antar jeg … i hvert fall i denne bransjen, sier hun til New Beauty.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Skuespillerkollega Sarah Jessica Parker (56) har også reagert på kommentarene om stjernenes alder, som haglet etter bildene fra innspillingen.

- Det er så mye kvinnefiendtlig skravling om oss som aldri ville skjedd med en mann. Grått hår, grått hår, grått hår. Har hun grått hår? sa Parker til Vogue i desember.

LES OGSÅ: Britney Spears: Deler drøyt nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer