<strong>SINT:</strong> Popstjernen Lady Gaga mener en iskrembutikk utnyttet hennes image og gode rykte da de lanserte brystmelk-iskremen «Baby Gaga» forrige uke. Her er artisten modell på Thierry Mugler-moteshowet i Paris tidligere denne uken. Foto: Stella Pictures
SINT: Popstjernen Lady Gaga mener en iskrembutikk utnyttet hennes image og gode rykte da de lanserte brystmelk-iskremen «Baby Gaga» forrige uke. Her er artisten modell på Thierry Mugler-moteshowet i Paris tidligere denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer

Rasende på brystmelk-is

Popstjernen planlegger søksmål mot liten iskrembedrift...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske popartisten Lady Gaga (24) har planer om å saksøke iskrembutikken «Icecreamists» i Covent Garden i London.

Og grunnen? Iskremsjappas nyeste smak - Baby Gaga! Artisten mener nemlig at navnet på den nye smaken utnytter hennes verdenskjente navn og gode rykte, skriver Metro.

Men det er ikke bare selve navnet Lady Gaga er forarget over. Baby Gaga-isen består nemlig av brystmelk, og isen er allerede blitt konfiskert av frykt for at den kan spre virus som blant annet hepatitt.

Popikonet kritiserer produktet i juridiske dokumenter tilknyttet søksmålet, der iskrem omtales som «kvalmeskapende». Hun skal også ha bedt butikken om å endre navnet på isen, slik at det ikke lenger kan knyttes til hennes image eller artistnavn.

Eieren av «Icecreamists» har beskrevet Lady Gagas juridiske sabelrasling som utrolig latterlig.

- Dette er en kamp der Goliat går løs på David, og jeg er sikker på at vi til slutt vil vinne den kampen, sier han til Evening Standard ifølge Metro.
 
- At Lady Gaga anklager oss for å stjele imaget hennes er til å le av. Bare se hvor mye hun har lånt fra populærkulturen for å skape sitt eget utseende og musikk, påpeker han.

«Icecreamists»-eieren begrunner navnevalget med at «gaga» alltid har vært en av de første tydelige lydene som spedbarn lager, lenge før Stefani Joanne Angelina Germanotta tok artistnavnet Lady Gaga.

Iskremen, som ellers er smakssatt med vanilje og sitron, ble en umiddelbar hit da iskrembutikken lanserte den forrige uke. Den ble utsolgt på én dag, og over 200 kvinner skal ha tilbudt seg å donere brystmelken sin til iskrembutikken - før den nye smaken ble konfiskert av britiske helsemyndigheter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun burde bli pornostjerne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer