SINT: Nicole Scherzinger er sint etter at romanserykter mellom henne og Derek Hough har kommet ut. Foto: Stella Pictures
SINT: Nicole Scherzinger er sint etter at romanserykter mellom henne og Derek Hough har kommet ut. Foto: Stella Pictures Vis mer

Rasende over utroskapsanklagene

- Det er galskap...

SEHER.NO: «Pussycat Dolls»-sangerinnen Nicole Scherzinger (31) er rasende etter at utroskapsrykter har blitt spredt på nettet.

Flere medier har den siste tiden skrevet om en romanse mellom Nicole, som for tiden er med i det populære programmet «Dancing With The Stars», og hennes dansepartner Derek Hough.

Scherzinger hevder nå hardnakket at forholdet mellom henne og Derek er hundre prosent profesjonelt, og at hun fortsatt er i et godt forhold til formel 1-føreren Lewis Hamilton (25).

Hamilton og Scherzinger brøt etter et to år langt forhold i januar, men angret seg etter en måned, og har nå vært sammen igjen siden februar.


«Jeg har lest om det på nettet. Det er galskap. Derek er som en lillebror for meg. Alle vet hvor forelsket jeg er i Lewis», skriver sangstjernen på sin Twitter-side.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De angret seg