GÅR TIL SAK: Modellen går nå til sak mot Playboy. Foto: All Over Press
GÅR TIL SAK: Modellen går nå til sak mot Playboy. Foto: All Over PressVis mer

Rasende over toppløsbilder

Nå saksøker supermodellen Playboy.

SEHER.NO: Supermodellen Lara Stone (26) kunngjorde fredag at hun kommer til å gå til sak mot franske Playboy, etter at toppløsbilder av modellen dukket opp i bladet.

Stone skal ifølge Daily Mail ikke ha samtykket til at toppløsbildene ble trykket i Playboy.

Den nederlandske skjønnheten giftet seg tidligere i år med den britiske komikeren David Walliams (38). I en uttalelse sier hun nå følgende:

- Playboy hadde ingen rett til å publisere disse uautoriserte fotografiene. Det er ikke denne typen publikasjon jeg noen gang ville valgt å vise meg fram i. Jeg føler jeg ikke har noe annet valg enn å beskytte mitt rykte.

Likevel har supermodellen tidligere stilt opp naken, dog ikke for et blad av samme type som Playboy. Stone har prydet forsiden til fashionmagasinet Love, helt uten en tråd.

Walliams fridde til Stone på en mildt sagt original måte tidligere i år, da at han gjemte en ring i hamburgeren hennes.

- Når Lara får en burger, tar hun alltid av toppen for å flytte salaten. Derfor mente han at det ville være en fin måte å stille spørsmålet. Men han overveide meget nøye hvordan han ville gjøre det. Han kjenner henne så godt, og gikk ut fra at hun ville gjøre som hun alltid gjør. Og det gjorde hun heldigvis, så hun ble ikke kvalt, fortalte en kilde til The Sun.

Bryllupet ble avholdt i mai ved Claridge's Hotel i London.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Ble fridd til gjennom hamburgeren!