Natalie Portman:

Rasende over gravidrykter

Hollywood-stjernen setter ikke pris på at kvinnekroppen blir kommentert og spekulert på.

OPPGITT: Skuespiller Natalie Portman er ikke fornøyd etter at Page Six hevdet at hun venter barn. Foto: Splash News / NTB
OPPGITT: Skuespiller Natalie Portman er ikke fornøyd etter at Page Six hevdet at hun venter barn. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Titt og stadig dukker det opp overskrifter i tabloidpressen om at ulike stjerner er gravide. Dette viser seg imidlertid ikke alltid å være sannheten.

En som nylig opplevde at hun er gravid, ifølge overskriftene, var Hollywood-stjernen Natalie Portman (39).

Før helgen delte New York Posts Page Six en artikkel med overskriften: «Natalie Portman viser seg tilsynelatende med en gravidmage i Sydney». På bildene så man Portman iført treningsklær med noe Page Six tydet som en liten kul på magen.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Ikke fornøyd

Portman har fått med seg artikkelen og slår nå hardt tilbake mot graviditetsryktene i et innlegg på Instagram-story.

«Hei, jeg er ikke gravid. Men tilsynelatende er det fortsatt greit i 2021 at noen kan spekulere på og kommentere en kvinnes kroppsform når de ønsker? Gjør det bedre New York Post», skriver hun, ifølge People.

«The Avengers: Endgame»-stjernen har de to barna Aleph (9) og Amalia (3) med den franske ektemannen og koreografen Benjamin Millepied (43). Hun er kjent for å være svært privat når det kommer til barna sine.

GODT GIFT: Natalie Portman og Benjamin Millepied har vært gift siden 2012. Her avbildet i 2018. Foto: Hahn Lionel / Pa Photos / NTB
GODT GIFT: Natalie Portman og Benjamin Millepied har vært gift siden 2012. Her avbildet i 2018. Foto: Hahn Lionel / Pa Photos / NTB Vis mer

Dermed kom det nok trolig som en stor overraskelse på fansen da hun delte et bilde av barna sine i fjor på Instagram. Bildet viste stjernen omfavne de to barna sine i anledning morsdagen.

Til bildet la hun ved tre emojier i røde hjerter.

Verner om privatlivet

Selv om Portman stort sett holder privatlivet sitt utenfor rampelyset, har hun tidligere snakket åpent om morsrollen.

- Det største jeg har lært er at det å være forelder er en ulik opplevelse for hver enkelt person. Alt er kult, det er ingen regler, bortsett fra å ikke skade barnet ditt. Noen ammer til babyene deres er fem år, og noen ammer ikke i det hele tatt. Det er ingen regler om hva det vil si å være feminist eller en god mor, sa hun i et intervju med The Telegraph.

- For noen vil det være riktig å gå tilbake på jobb. For andre vil det være riktig å slutte i jobben, la hun til.

I et tidligere intervju med Net-a-Porter innrømmet Portman at hun sliter med å ha det hun beskrev som en «mamma-hjerne»

FÅR REFS: Kjendiser må også holde seg hjemme på grunn av coronaviruset, og prøver derfor å spre kjærlighet og glede på nye måter. Det er likevel ikke alt som går helt hjem til folket. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg føler meg energisk og føler meg også litt som en gal person. Jeg fortsetter å sende e-post til feil folk. Jeg føler meg veldig inhabil, men så langt har det ikke vært så pinlig fordi det ikke har vært noe veldig viktig.

Videre snakket Portman om hvordan det er å sjonglere morsrollen og karrieren sin. Stjernen påpekte at det hadde gitt henne en ny takknemlighet for sin egen mor.

- Da jeg vokste opp tenkte jeg: «Hva gjør hun hele dagen?» Og nå tenker jeg: «Hvordan fikk hun gjort alt på en dag?» Hun gjorde alt uten hjelp, og holdt forholdet sitt i gang med faren min til tross for at hun reiste og tok vare på både han og meg. Hun er et fantastisk menneske, uttalte hun.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Møttes på jobb

Portman og Millepied giftet seg i 2012. Paret møttes under innspillingen av «Black Swan» i 2010. Året etter fikk de sitt første barn sammen, og seks år senere kom også deres andre barn til verden.

Duoen jobbet også sammen igjen med filmen «Vox Lux» i 2018. Den gang fortalte Portman overfor People at hun elsket å jobbe med ektemannen.

JOBBET SAMMEN: I 2018 fikk Natalie Portman muligheten til å jobbe med ektemannen igjen, noe hun syntes var veldig stas. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB
JOBBET SAMMEN: I 2018 fikk Natalie Portman muligheten til å jobbe med ektemannen igjen, noe hun syntes var veldig stas. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB Vis mer

- Det var veldig gøy. Han kjenner meg så godt og vet hva mine styrker og svakheter er når det kommer til dans. Han er virkelig er i stand til å lage koreografi veldig sømløst og raskt. Vi hadde veldig lite tid. Dermed var det veldig praktisk at han kjenner meg så godt og at han er så talentfull, sa hun.

- Det var morsomt å se ham jobbe. Jeg ser ham ikke ofte på jobb i studio. Bare å se ekspertisen han har, og selvfølgelig med forskjellig slags dans også, var virkelig fantastisk, fortsatte Portman.

I fjor delte Portman et romantisk bilde fra bryllupet med Millepied på Instagram i anledning bryllupsdagen deres.

På bildet kunne man se stjernen iført en hvit brudekjole med en blomsterkrone mens hun svingte seg i armene til ektemannen, som hadde på seg en hvit skjorte og svarte bukser.

«Fortsatt min favoritt dansepartner», skrev hun, og la ved emneknaggen #8år.

SVARER PÅ RYKTENE: Dennis Poppe la ut en uskyldig video av samboeren Kristin Gjelsvik som venter på isbilen. Det skapte fullstendig kaos. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: - Har planlagt skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer