RASENDE: Courtney Cox skal ha blitt «skikkelig forbannet» over at «eksmannen» David Arquette avslørte intime detaljer fra deres sexliv på radioshowet til Howard Stern.  Foto: All Over Press
RASENDE: Courtney Cox skal ha blitt «skikkelig forbannet» over at «eksmannen» David Arquette avslørte intime detaljer fra deres sexliv på radioshowet til Howard Stern. Foto: All Over Press Vis mer

Rasende over eksens sex-avsløringer

- Hun ble skikkelig forbannet.

Publisert
SEHER.NO: Det er to uker siden det ble kjent at stjerneparet Courtney Cox (46) og David Arquette (39) skulle separeres, etter 11 års ekteskap.

Nyheten slo ned som en bombe i Hollywood, og det gjorde ikke saken bedre at Arquette, kort tid etter at bruddet ble kjent, gikk ut i radioprogrammet til Howard Stern og avslørte en rekke private detaljer fra parets sexliv.

Blant annet kunne Arquette fortelle at han og Courtney ikke hadde hatt sex på flere måneder, at han hadde ligget med bartenderen/skuespillerinnen Jasmine Waltz flere ganger, og at han spekulerte i om grunnen til at kona ville separeres, var at hun ikke lenger ville opptre som «moren» hans.

Arquette har i ettertid angret dypt på uttalelsene, og skal ha bønnfalt Courtney om å ta han tilbake, uten hell.

Og det spørs om ikke hun blir enda mindre blid når hun får høre de siste uttalelsene han har kommet med.

I nok et intervju med Howard Stern onsdag kom nemlig skuespilleren med flere avsløringer om bruddet, og forteller at ekskona ble rasende da hun hørte hans første radiointervju, skriver People.

- Hun ble skikkelig forbannet. Vi snakket ut om det og så tok vi en lang tur, og det var fint...Hun hadde rett til å bli sinna over at jeg avslørte de personlige tingene, sier Arquette.


Arquette forteller også at han gråt første gang han hadde sex med Jasmine Waltz.

- Det markerte slutten på den intimiteten jeg hadde delt med konen min, sier han.

«Skrik»-stjernen avviser imidlertid at han har vært utro mot Cox, og forteller at de to hadde bestemt seg for å ta en pause lenge før separasjonen ble kjent. I løpet av den perioden skal de også ha blitt enige om at det var greit å «treffe andre».

- Jeg var trofast mot konen min i 11 år...jeg var veldig hengiven, sa han i intervju med Regis & Kelly onsdag.

Arquette, som har datteren Coco (6) med Cox, har heller ikke gitt opp forholdet til eksen, og håper at separasjonen og tiden de nå tilbringer borte fra hverandre kan gjøre at kjærligheten blusser opp igjen.

- Faktum er at jeg fortsatt er svært forelsket i min kone, sa han til Stern.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ja, jeg lå med servitrisen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer