PUBLISERTE BILDER: Madonna er i harnisk etter at Mail on Sunday publiserte private bilder fra bryllupet mellom henne og Guy Ritchie.  Foto: All Over Press
PUBLISERTE BILDER: Madonna er i harnisk etter at Mail on Sunday publiserte private bilder fra bryllupet mellom henne og Guy Ritchie. Foto: All Over PressVis mer

Rasende Madonna krever 50 mill.

De private bildene kan bli meget dyre for den britiske avisen.

SEHER.NO: Popprinsessen Madonna (50) saksøker den britiske avisen Mail on Sunday for 50 millioner kroner. Årsaken er at avisen i oktober publiserte elleve private bilder fra bryllupet mellom superstjernen og Guy Ritchie (40).

Madonna mistenker at det er en innredningsdesigner som jobbet i hennes hjem i Beverly Hills i denne perioden, som har kopiert bildene og solgt dem videre til Mail on Sunday. Bryllupsfotografiene, som ble tatt av den verdensberømte fotografen Jean-Baptiste Mondino, har aldri tidligere blitt publisert.

Og sånn skulle det etter planen også forbli...

- Bildene var hans personlige gave til min klient, sier Madonnas advokat, Matthew Nicklin, til The Times.

Det var 15. oktober at det ble kjent at superparet skulle skilles, etter åtte års ekteskap. I ettertid har Madonna igjen blitt utpekt som den amerikanske baseballspilleren Alex Rodriguez elsker.

De to har blitt observert sammen gjentatte ganger, men i starten av desember gikk Rodriguez - best kjent som A-Rod - ut i pressen og fortalte at alt var rent oppspinn.

- Jeg har vært på to av hennes konserter, men jeg har lest at jeg har vært på 20. Jeg har også lest at vi er på vei til å kjøpe leilighet sammen. Det er fullstendig latterlig - og ikke sant, sa han den gang til People.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Forlater barna for Madonna