<strong>DRAMA:</strong> Leif Einar Lothe forteller om innspillingen av «Farmen kjendis» i ny biografi. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DRAMA: Leif Einar Lothe forteller om innspillingen av «Farmen kjendis» i ny biografi. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Lothepus:

Rasende Lothepus la kameramann i bakken

Kom i klammeri med TV 2-ansatt under «Farmen kjendis».

Publisert
Sist oppdatert

Under innspillingen av TV 2-programmet «Farmen kjendis» skal det ha gått tidvis hardt for seg: Lothepus la en kameramann i bakken, ifølge biografien «Lothepus: Går det til helvete, går det til helvete,» skrevet av journalist Finn Tokvam.

Under innspillingen skal en kameramann ha skreket til Leif Einar Lothe: «Lothe, sett deg ned for helvete,» ifølge boken.

«Klikka»

«Då klikka eg igjen. Eg reiste meg, gjekk bort til han, tok han i kragen og la han i bakken. Eg var rasande,» står det i boken.

- Jeg fikk beskjed om å holde kjeften min, og vi var trøtte og leie. De må lære seg å snakke til oss på riktig måte, sier Leif Einar Lothe til Dagbladet.

Han sier han ikke husker nøyaktig hva han gjorde.

- Jeg tok vel tak i ham og ristet ham litt. Jeg sa at det kan han spare seg for.

<strong>- FULL I FAENSKAP:</strong> Alex Iversen i TV 2 forklarer at man bør ta Lothepus' versjon med en liten klype salt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- FULL I FAENSKAP: Alex Iversen i TV 2 forklarer at man bør ta Lothepus' versjon med en liten klype salt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Synes du det er greit å legge folk i bakken?

- Når han kommer bort og sier det på en sånn måte, det tåler jeg ikke. De kan ikke behandle oss dritt, som om vi var i militæret. Jeg har fått nok kjeft oppigjennom, sier Lothe og legger til:

- Det er bare å oppføre seg skikkelig, så slipper du det. Men jeg angret på det etterpå, sier Lothe.

IRRITER: Leif Einar «Lothepus« Lothe irriterer seg over samboeren og venninnens «jålerier». Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

- Vil kaste deg ut

Boka forteller også at Lothepus var nær ved å bli sendt hjem. Han hadde smuglet inn sigaretter som han røyket foran filmteamet. I tillegg lot han som om han snakket i mobiltelefon, ifølge boken.

Da fikk han en telefon, står det i boken: «Då braka det laus. På kvelden kom Fredrik Sandahl, programredaktøren for Farmen i TV 2, rett frå eit svært gruppemøte i Oslo. Han ville høyre om eg hadde brukt telefon og røykt sigarettar. (...)

PÅ SYKEHUSET: Leif Einar Lothe får besøk av familien og samboer, etter at han var involvert i en arbeidsulykke. Video: TV 2 / Flimmer Film. Vis mer

«Det sit seksti personar inni Oslo no som vil kaste deg ut frå Farmen kjendis», sa han. «Så hiv meg ut då», sa eg. «Dette gidd eg ikkje.» Då såg han på meg og sa: «Lothe, du er den siste som skal ut herifråt, og det er e eg som bestemmer. Men no skjerpar du deg» Då fekk eg tobakk og skjerpa meg. Eg prøvde iallfall,» står det i boka.

- Hadde alvorsprat

Slik svarer TV 2 på påstandene som kommer fram i boken:

- Lothepus er Lothepus. Selvfølgelig var han full av faenskap på «Farmen», og vi måtte på et tidspunkt ta en alvorsprat med han. Resten av oppholdet på gården var han snill som et lam, sier presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen.

Han sier Lothepus smører litt ekstra på i sine beskrivelser.

- Lothepus hadde heller ikke vært Lothepus hvis han ikke hadde smurt litt ekstra på når historien om han skal fortelles. Vi gratulerer med flott bok, og ønsker han lykke til med julesalget, sier Iversen.

LES OGSÅ: Lothepus: - Jeg er en bedre far nå enn hva jeg var

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer