Rasende etter rykter om naken stand-in

- Faen ta dere, sier Rihanna.

<strong>ORGINALEN:</strong> Her ligger den ekte Rihanna i enga. Øverst på hennes venstre ribbein er en tattovering av tekst tydelig merkbar. Foto: Twitter / Armani
ORGINALEN: Her ligger den ekte Rihanna i enga. Øverst på hennes venstre ribbein er en tattovering av tekst tydelig merkbar. Foto: Twitter / Armani Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: The Sun skrev nylig en artikkel hvor de spekulerte i om Rihanna (24) bruker en stand-in i reklamen for Armanis dongeribukser, der sangerinnen prader rundt i bare undertøyet.

Det setter ikke Rihanna pris på.

- Faen ta dere, The Sun. Det er det eneste jeg kan si til dere. Og hvem er Jahnassa uansett? sier hun på Twitter.

Rihanna har tydeligvis ikke hørt om den påståtte modellen, Jahnassa Aicken (27) fra Belfast, som angivelig skal være modellen som blir brukt i videoen.

The Sun peker ut at i det ene bildet, der Rihanna rekker hånden mot telefonen, er hele ansiktet hennes skyggelagt, og kroppen ser fyldigere ut.

I tillegg er det en tattovering på Rihannas venstre ribbein, som ikke er synlig på kroppen i denne scenen. Til tross for at akkurat den delen under BH-en er opplyst.

Saken ble så kontroversielle at fornavnet til den påståtte stand-inen, «Jahnassa», ble en verdenstrend på det sosiale nettverket Twitter.

- Jahnassas overkropp og rompe er synlig i deler av reklamen, sier en anonym kilde til The Sun. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Rasende Rihanna forlot intervju

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer