Donald Trump:

- Rasende etter penis-påstand

Måtte angivelig bekrefte at presidentens penis ikke liknet en sopp.

UNDER LUPEN: Donald Trumps presidentskap blir fremstilt fra kulissene fra tidligere pressesekretær Stephanie Grisham. Foto: Erin Schaff/UPI/Shutterstock/NTB
UNDER LUPEN: Donald Trumps presidentskap blir fremstilt fra kulissene fra tidligere pressesekretær Stephanie Grisham. Foto: Erin Schaff/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere pressesekretær ved Det hvite hus, Stephanie Grisham, gir i disse dager ut en bok fra tiden med presidentparet i Washington.

Boka «I'll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House» skal angivelig by på flere avsløringer fra Donald Trumps presidentperiode.

Det har blant annet kommet opplysninger om at Ivanka Trump og ektemannen Jared Kushner anså seg selv som kongelige, i tillegg til at Melanias jakkeskandale har blitt dratt opp igjen.

Super Mario-sammenlikning

Det er imidlertid en aldri så liten penis-uttalelse som nå får oppmerksomhet fra den tidligere presidenten.

VEKKER OPPSIKT: De siste dagene har ivrige Twitter-brukere vært overbevist om at USAs president Donald Trump har leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer

I boka hevder nemlig Grisham at Trump var besatt av penisen sin.

Hun skriver at 75-åringen én gang skal ha ringt henne fra Air Force One for å bekrefte at «penisen hans ikke er liten eller formet som en sopp».

Denne beskrivelsen var det pornostjerna Stormy Daniels som sto for i sin bok i 2018, hvor hun også sammenliknet den daværende presidentens understell med karakteren Toad fra Super Mario-universet.

Grishams kommer med flere påstander fra kulissene i Det hvite hus, og det er ikke bare penisen til Trump som kommer dårlig ut av det. Boka har tilsynelatende Trump illsint, og han går nå til angrep på henne via sin nye pressetalskvinne Liz Harrington.

HEVNTOKT? Stephanie Grisham lar Trump-familien gjennomgå i sin nye bok. Foto: Andrew Harnik/AP/NTB
HEVNTOKT? Stephanie Grisham lar Trump-familien gjennomgå i sin nye bok. Foto: Andrew Harnik/AP/NTB Vis mer

Slår tilbake

Hun, som i motsetning til 75-åringen ikke er bannlyst fra Twitter, har delt uttalelser fra ham på plattformen.

«Stephanie hadde ikke det som krevdes, og det var åpenbart fra starten. Hun ble veldig sint og bitter etter at hun ble dumpet, og siden var hun sjelden til å stole på, eller i det hele tatt tenkt på. Hun har store problemer, og vi føler at hun burde jobbet med disse på egen hånd», sier han.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Videre hevder han at Grisham er betalt av en radikal venstrevridd forlegger for å si ting som setter han i et dårlig lys, og som ikke stemmer.

«Det er synd at disse slimålene av forleggere fortsetter å melde dette kjedelige søppelet. Vi og MAGA-bevegelsen er veldig vant til det. Og en dag i ikke altfor fjern fremtid kommer vi til å få stemmen vår tilbake og bli behandlet rettferdig av pressen», står det avslutningsvis.

LES OGSÅ: Kjendisdatter skaper overskrifter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer