Rasende etter homo-kommentarer

- Jeg er lei for at han er ukomfortabel med det...

RASER: John Travolta skal være rasende etter kommentarene Carrie Fisher har kommet med. Foto: All Over Press
RASER: John Travolta skal være rasende etter kommentarene Carrie Fisher har kommet med. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren John Travolta (56) skal være rasende etter at hans venn, Carrie Fisher, har fortalt i media at hun tror han er homofil.

Fisher snakket nylig ut om sine tanker rundt stjernen, som ble nylig pappa, da kona Kelly Preston fødte sønnen Benjamin.

- Wow, jeg mener, min følelse rundt John har alltid vært at vi vet han er homofil og vi bryr oss ikke. Jeg er lei for at han er ukomfortabel med det, og det er alt jeg kan si, fortalte Fisher til bladet The Advocate ifølge ShowbizSpy.com.

Nå har John fortalt venner at han synes Carrie har gått alt for langt med sine kommentarer.

- Vi har vært venner i årevis. Hvorfor går hun ut og sier noe sånt? Hvorfor kan hun ikke bare holde seg unna? spør Travolta seg ifølge National Enquirer.

Forfatteren Robert Randolph har skrevet en rekke bøker om homo-kulturen i Hollywood. Han hevdet nylig at den tidligere «Grease»-stjernen har vært utro mot kona med hele seks forskjellige menn.

Randolph hevder å selv ha sett utroskapet med sine egne øyne, og har også fått hevendelser fra andre som har gjort det.

- Jeg er ikke i tvil om at han er sex-avhengig. Jeg har hørt fra mange menn som enten har hatt sex med ham eller har sett det, forteller forfatteren til tabloidavisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: 48-åringens mirakelbaby født