GLAD: Sigrid Bonde Tusvik er glad for at venninne og kollega Else Kåss Furuseth har fått seg kjæreste.  Foto: Ingrid Marie Treborg, Seher.no
GLAD: Sigrid Bonde Tusvik er glad for at venninne og kollega Else Kåss Furuseth har fått seg kjæreste. Foto: Ingrid Marie Treborg, Seher.noVis mer

- Rart om jeg også skal ut av skapet

Sigrid Bonde Tusvik har ingen planer om å følge i venninnens fotspor...

SEHER.NO: Se videointervju med Sigrid nederst i saken!

I forrige uke kunne TV2 Underholdning avsløre at TV 2-komiker Else Kåss Furuseth har stått frem som lesbisk.

Furuseth, som blant annet er kjent fra programmet "Torsdag kveld fra Nydalen", fortalte om sin legning under sitt sommershow «Blymandags sommershow» på Støperiet i Tønsberg.

– Når jeg først var i Tønsberg føltes det naturlig å ta en Sturla, sa Else til «God kveld Norge».

Og nå får hun støtte fra sin gode venninne og komikerkollega Sigrid Bonde Tusvik (28).

Tusvik var blant kjendisene som var tilstede under den eksklusive førpremieren på "Harry Potter og Halvblodsprinsen" på Akershus festning onsdag, og komikeren kunne fortelle at avsløringen ikke kom som noen stor overraskelse.

- Nei, jeg har egentlig ikke reagert så veldig mye på det. I 2009 synes jeg ikke det er noe hokus pokus å være lesbisk. Men jeg er veldig glad på hennes vegne at hun har fått seg kjæreste, for det har jeg håpet på i mange år, humrer hun til Seher.no.

De to har jobbet sammen ved flere anledninger, blant annet på komishowet "Coming up" på P3 TV. Men at det blir noen flørt mellom dem utelukker hun.

- Hun har jo kjæreste nå da, så det blir jo veldig rart om jeg nå skal bryte inn og jeg også skal ut av skapet. Men jeg gratulerer på henne vegne hvertfall, sier hun lurt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Sienna har alltid sikker sex!

[obj:media:7916]