FÅR SKYLDA: - I fjor ble han hyllet av flere tusen fans da han kom hjem fra Moskva. Men plutselig er det hans skyld at Fotball-VM ikke sendes på NRK, og at den samme kanalen går med underskudd, sier Kjell Arild Tiltnes. Her er Alexander Rybak avbildet  Foto: Stella Pictures
FÅR SKYLDA: - I fjor ble han hyllet av flere tusen fans da han kom hjem fra Moskva. Men plutselig er det hans skyld at Fotball-VM ikke sendes på NRK, og at den samme kanalen går med underskudd, sier Kjell Arild Tiltnes. Her er Alexander Rybak avbildet Foto: Stella Pictures Vis mer

- Rart hvis dette ikke påvirker ham

Men den norske artisten hevder han ikke lar seg knekke.

Publisert
SEHER.NO: Tirsdag ble det kjent at den norske artisten Alexander Rybak (24), som mandag skulle vært en del av TV-konserten «Lotta på Liseberg», under prøvene slo rundt seg med fiolinen sin slik at den knuste.

Dette er ikke første gang at 24-åringen viser temperamentet sitt. Tidligere denne måneden innrømmet han at han knakk sin egen finger etter et raseriutbrudd mot en lydtekniker under Eurovision-prøvene. I vinter skrev han også på sin Facebook-side at han hadde fått et nervøst sammenbrudd og slått hånda til blods.

Til Seher.no forteller Rybaks pressetalsmann, Kjell Arild Tiltnes, at han tror den 24 år gamle artisten lar seg prege av alle avisoppslagene rundt ham den siste tiden.

- Selv sier han at det ikke påvirker ham, men selv mener jeg jo at det er overmenneskelig dersom han ikke lar seg påvirke. Søker han på sitt eget navn på internett, får han tross alt se alt som blir lagt på hans skuldre, sier Tiltnes, som bruker fjorårets Eurovision-suksess som eksempel.


- I fjor ble han hyllet av flere tusen fans da han kom hjem fra Moskva. Men plutselig er det hans skyld at Fotball-VM ikke sendes på NRK, og at den samme kanalen går med underskudd. Det er rart om det ikke påvirker ham.

Pressetalsmannen, som dro direkte til Sverige etter at han hørte om det som skjedde på Liseberg, innrømmer samtidig at han vil ta en prat med den profilerte musikeren om det som skjedde.

- Vi snakker sammen gjentatte ganger, vi. Og vi vil også snakke om dette. Men i dag synes jeg at han skal få litt ro og hvile, sier Tiltnes, som til Seher.no tidligere tirsdag kunne fortelle hva han mener er årsaken til mandagen Rybak-utbrudd.

- Han føler på sin egen utilstrekkelighet, han vil gjerne prestere. I tillegg til at han hadde influensasymptomer, mistet han buen. Dermed kokte det over. Men det går alltid ut over ting, og ikke mennesker, sa han da.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er harmonisk og balansert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer