- Rart at pappas kjærester er yngre enn meg

Selv Hugh Hefners sønn reagerer på aldersforskjellen mellom faren og hans mange kjærester.

RART: Hugh Hefners sønn Cooper synes det er rart at noen av farens kjærester er yngre enn ham.  Foto: Cooper Hefner/Twitter
RART: Hugh Hefners sønn Cooper synes det er rart at noen av farens kjærester er yngre enn ham. Foto: Cooper Hefner/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hugh Hefner (85) er kjent som gründeren bak mannebladet «Playboy», men er like kjent for sine mange unge kjærester og det ville livet på Playboymansion.

Etter forlovelsen med Chrystal Harris (25) ble brutt i fjor har Hefner kost seg med ulike lettkledd-modeller, og er nå sammen med to unge kvinner Shera Bechard og Anna Berglund (25).

Nå innrømmer sønnen Cooper (20) at han til tider reagerer på farens valg av kvinner.

- Min far er min far – og Playboy Mansion er mitt hjem. Jeg har aldri visst om noe annet, så for meg er det normalt, uansett hvor merkelig det høres ut. Men det er litt rart at noen av pappas kjærester er yngre enn meg, sier han til nettstedet Female First.

Cooper har vokst opp med kanskje verdens største kvinnebedårer og han har selv allerede datet flere modeller. Allikevel legger han vekt på at kjærestene hans ikke bare kan være pene og pyntelige.

- Jeg vil ikke ha en kvinne som bare sitter ved min side. Jeg vil ha noen jeg kan diskutere politikk sammen med, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet ikke hva jeg tenkte på  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer