- Rart at jeg kan amme etter 16 operasjoner

Modellen har operert seg 50 ganger. 16 av dem er brystoperasjoner.

SKANDALEMODELL: Douvall, her sammen med datteren Georgia (16), har skjønnhetsoperert seg 50 ganger, og har innrømmet at hun er avhengig. Foto: All Over Press
SKANDALEMODELL: Douvall, her sammen med datteren Georgia (16), har skjønnhetsoperert seg 50 ganger, og har innrømmet at hun er avhengig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodellen Alicia Douvall har blitt et velkjent navn i Storbritannia på grunn av sine mange skjønnhetsoperasjoner. Blant annet har hun fikset på sine egne bryster hele 16 ganger.

Nylig ble 32-åringen mamma for andre gang, da hun fikk datteren Papaya. Hun har også den 16 år gamle datteren Georgia. Og Douvall er veldig overrasket over at hun kan amme sin nyfødte datter.

- Kan du tro at jeg fortsatt kan amme etter 16 brystoperasjoner? Det er et mirakel, sier hun stolt til bladet Closer ifølge Daily Mail.


Alicia har skjønnhetsoperert seg selv hele 50 ganger, og har tidligere innrømmet at hun er avhengig av operasjoner. Ifølge den britiske tabloidavisen har hun brukt omkring 10 millioner kroner på forskjellige inngrep.

Likevel er ikke kritikerne nådig i sine uttalelser. Det er tidligere blitt hevdet at Douvall har operert seg selv i stykker.

«Hun er på kanten til å bli lam i ansiktet, og har måttet avlyse en rekke jobber. Hvis hun i det hele tatt har blitt tilbudt en rekke jobber», skrev nettstedet 3am.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ble operert i stykker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer