HAR VÆRT ÅPEN I 12 ÅR: - Nå er jeg jo faktisk homofil, og har vært det i hele mitt liv. Jeg kom ut for 12 år siden, og da synes jeg det er merkelig at det blir en stor sak av det i Norge, sier Tobias Karlsson til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HAR VÆRT ÅPEN I 12 ÅR: - Nå er jeg jo faktisk homofil, og har vært det i hele mitt liv. Jeg kom ut for 12 år siden, og da synes jeg det er merkelig at det blir en stor sak av det i Norge, sier Tobias Karlsson til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Rart at det blir så mye oppstyr

"Skal vi danse"-stjernen kom ut av skapet for 12 år siden...

Se intervjuet med Tobias Karlsson nederst i saken!

SEHER.NO: Tobias Karlsson (31) gjør for tiden stor suksess i TV 2-programmet "Skal vi danse", sammen med glamourmodellen Triana Iglesias.

I forrige uke skrev Se og Hør at den danseglade svensken er homofil. Men at det blir presseoppslag av sånt, det synes ikke Tobias noe spesielt om.

- Jeg synes det er rart at det kan bli så mye oppstyr rundt at jeg er homofil - i Norge - i 2009. Men nå er jeg jo faktisk homofil, og har vært det i hele mitt liv. Jeg kom ut for 12 år siden, og da synes jeg det er merkelig at det blir en stor sak av det i Norge. Men sånn er det jo, hvis noen synes det er noe å skrive om - da får de bare gjøre det, sier han til Seher.no.

31-åringen har ikke fått noen reaksjoner etter at legningen hans fikk spalteplass i Se og Hør. Det synes han heller ikke er så merkelig.

- Det var ikke så mange som ble overrasket, tror jeg. Jeg har aldri skjult det. Så reaksjonene har nok uteblitt, ja, smiler Tobias, som fortsatt er en singel mann.

- Hva synes du om norske menn?

- Jeg synes norske menn er virkelig pene. Men det er de svenske også - både nordmenn og svensker er pene. Så skal jeg finne meg noen, da skal det bli en pen mann fra Oslo - fra Norge eller Sverige!

Lørdag havnet Triana og Tobias i danseduell for tredje gang. Men fortsatt er de to altså med i den tøffe konkurransen.

- Jeg blir nok mer nervøs enn Triana tror jeg. Men det er vel mer på hennes vegne da, at jeg vil at hun skal danse så godt som mulig og at hun skal være glad. Selv vil jeg bare bli i Oslo. Og da må vi danse godt, forteller Karlsson, som følte seg ganske sikker på å ryke ut da det ble klart at de nok en gang måtte danse på ny.

- Det blir ikke lettere for hver gang i hvert fall. Jeg trodde vel at vi skulle ryke ut nå, men det gjorde vi ikke. Vi er fortsatt med, jubler han til Seher.no.

I 2008 vant Tobias den svenske utgaven av "Skal vi danse" sammen med TV-kokken Tina Nordstöm.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Folk får tro hva de vil

Se videointervjuet med Tobias Karlsson her:

[obj:media:8134]