«Battle»-premiere:

- Rart å se henne kline med en annen

«Skam»-stjernene tok i kveld turen til Sentrum Scene for å se sin tidligere kollega debutere som filmskuespiller.

FESTPREMIERE: I kveld hadde dansefilmen «Battle» festpremiere, og flere av Lisa Teige (til høyre) sine tidligere «Skam»-kollegaer tok turen for å se henens film-debut. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
FESTPREMIERE: I kveld hadde dansefilmen «Battle» festpremiere, og flere av Lisa Teige (til høyre) sine tidligere «Skam»-kollegaer tok turen for å se henens film-debut. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I kveld var det duket for premiere på den norske dansefilmen «Battle» på Sentrum Scene i Oslo, der «Skam»-stjernen Lisa Teige (20) spiller hovedrollen.

Flere av Lisas skuespillerkollegaer fra NRK-serien var til stede for å se henne i Norges første dansefilm.

- Jeg gleder meg veldig til å se filmen. Og til å se Lisa, selvfølgelig, forteller Ina Svenningdal (22) til Se og Hør.

Hun synes det er kult at Lisa får være med i en film der hun kombinerer sine to talenter - skuespill og dans.

GLEDET SEG: Ina Svenningdal var på plass for å støtte sin tidligere kollega. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
GLEDET SEG: Ina Svenningdal var på plass for å støtte sin tidligere kollega. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

Også Marlon Langeland (19), som spilte kjæresten til Lisa i de første sesongene av «Skam», tok turen til Sentrum Scene torsdag. Dette blir det første han ser av Lisa på skjermen siden suksesserien, noe som blir litt uvant for 19-åringen.

- Det kommer til å bli rart å se henne kline med en annen gutt, ler han.

UVANT: Marlon Langeland er vant til å se seg selv kysse Lisa på tv-skjermen, men må nå vike unna for en ny mann. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
UVANT: Marlon Langeland er vant til å se seg selv kysse Lisa på tv-skjermen, men må nå vike unna for en ny mann. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at Lisas «Skam»-kollegaer alle vet at hun er flink til å danse, er det ingen av dem som faktisk har sett henne «i action» tidligere - i likhet med store deler av det norske folk.

- Det er veldig få som egentlig vet at jeg danser, så da er det jo ekstra stas å få vise frem den siden av meg, sier hovedrolleinnehaveren til Se og Hør.

Hun poserte på den røde løperen sammen med motspilleren Fabian Svegaard Tapia, som i likhet med henne selv også er danser.

HOVEDROLLER: Fabian og Lisa spiller hovedrollene i den nye dansefilmen, som hadde festpremiere i kveld. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
HOVEDROLLER: Fabian og Lisa spiller hovedrollene i den nye dansefilmen, som hadde festpremiere i kveld. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

- Det er en drømmekombo for en som liker å danse og spille skuespill. Jeg kunne ikke bedt om en bedre filmdebut, sier Fabian om rollen han spiller.

Kjæresten til stede

Lisa, som i begynnelsen av måneden kunne avsløre til TV 2 at hun har fått seg kjæreste, kunne i kveld fortelle at hennes utvalgte var til stede.

Hun ønsket ikke å fortelle hvem han er eller hva han heter, men hun kunne fortelle at han er svært stolt av sin premiereklare kjæreste.

Lisa og Fabian kunne samtidig fastslå at det ikke er de to som har funnet lykken, men sistnevnte hadde bare lovord å komme med om kollegaens kjæreste.

- Jeg har møtt han, og han er veldig kul, veldig snill og veldig fin, sa han.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer