INTIME SCENER: Beyoncé og Idris Elba spilte ektepar i thrilleren «Obsessed» og spilte inn en rekke intime scener sammen.
INTIME SCENER: Beyoncé og Idris Elba spilte ektepar i thrilleren «Obsessed» og spilte inn en rekke intime scener sammen. Vis mer

- Rart å kysse Beyoncé

TV-stjernen Idris Elba fikk oppleve det mange gutter drømmer om - men hadde blandete følelser etterpå.

SEOGHØR.NO: «Luther»-stjernen Idris Elba (40) har kysset mange vakre skuespillere, men hadde problemer da han skulle spille inn intime scener med Beyoncé Knowles (31).

Elba og Beyoncé spilte ektepar i filmen «Obsessed» fra 2009, og allerede den første dagen ble det het stemning på settet.

- Det var litt rart. Vi spilte inn kysse-scenene første dag av innspilling. Det var en slags måte å bryte isen, sier kjekkasen til Event Magazine ifølge Now

Den engelske skuespilleren har god kontakt med Beyoncés ektemann Jay-Z (43) og sier han var litt ukomfortabel med å kysse kameratens kone. Men rapperen skal ha tatt det hele med godt humør. 

- Jay-Z er kul. Vi jobbet sammen på albumet hans og det er mye respekt mellom oss. 

Filmkysset med Beyoncé var likevel ikke den største utfordringen.

Idris sier han måtte manne seg opp da han skulle gjøre det samme med filmveteranen Catherine Deneuve (69).

- Ikke på langt nær så skummelt som å kysse Catherine Deneuve. Det var det mest skremmende filmkysset. Jeg mener, kvinnen er en legende. 

Idris Elba er for tiden aktuell i tredje sesong av kriminalserien «Luther». 

LES OGSÅ: Slik ser Aniston ut uten sminke