ULYKKE: Den amerikanske rapperen Macklemore (34) ble tirsdag formiddag lokal tid påkjørt av en annen bil. Her fra en konsert i Tyskland tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
ULYKKE: Den amerikanske rapperen Macklemore (34) ble tirsdag formiddag lokal tid påkjørt av en annen bil. Her fra en konsert i Tyskland tidligere i sommer. Foto: NTB ScanpixVis mer

Macklemore:

Rapstjernen påkjørt av mulig fyllekjører

Macklemore (34) involvert i trafikkulykke.

Den amerikanske rapperen Macklemore (34), hvis egentlige navn er Benjamin Hammond Haggerty, var tirsdag involvert i trafikkulykke.

Det skriver flere utenlandske medier, deriblant US Weekly.

34-åringen, som er kjent for låter som «Thrift Shop» og «Same Love», satt bak rattet i den amerikanske kystbyen Langley da en annen bil kom over i motgående kjørefelt - og krasjet inn i rapperens bil.

Innrømmer drikking

Macklemore slapp uskadd fra sammenstøtet, ifølge nettstedet, mens en av hans medpassasjerer fikk behandling av helsepersonell for et mindre kutt i hodet.

Politiet i delstaten Washington, der hendelsen fant sted, opplyser til US Weekly at føreren av krasjbilen er pågrepet, mistenkt for fyllekjøring.

Mannen, som fikk mindre skader, skal ha forklart til politiet at han tok seg en drink «for en stund siden».

Macklemore, som havnet rett på Billboard-lista da han slo gjennom som artist i 2012, har foreløpig ikke kommentert hendelsen.

Saken fortsetter under videoen:

ROMANTISK: Mens Macklemore & Ryan Lewis, Mary Lambert og Madonna opptrådte på scenen, giftet 33 par seg under Grammy, viet av Queen Latifah. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Giftet seg på direkten

Han har riktignok vært aktiv på sosiale medier etter ulykken - med promomateriale for sitt kommende studioalbum.

34-åringen skapte for øvrig overskrifter under Grammy-utdelingen i 2014, da han og musikkmakker Ryan Lewis kunngjorde at 33 par, noen av samme kjønn, skulle gifte seg på direkten under musikkduoens opptreden. Det var rapperkollega og skuespiller Queen Latifah (47) som fikk æren av å vie parene.

Macklemore og Ryan Lewis plukket med seg hele fire priser fra samme utdeling.

LES OGSÅ: Ryan lewis: - Mamma har hatt HIV i 30 år