Rapstjernen gikk ned 45 kilo

- Jeg var forferdelig overvektig.

SLANKET SEG: Rapperen Paul Wall gikk ned 45 kilo etter en slankeoperasjon.
SLANKET SEG: Rapperen Paul Wall gikk ned 45 kilo etter en slankeoperasjon. Vis mer
SEHER.NO: I 2009 gjennomgikk den amerikanske rapperen Paul Wall (29) en omfattende slankeoperasjon for å forsøke å få bukt med sitt store vektproblem.

Rapperen skal ha slitt med overvekt siden han slo gjennom i 2005, og før operasjonen i 2009 veide han over 145 kilo.

Wall skal ha forsøkt det meste innen slankekurer, sunn livsstil og helse, men klarte ikke gå ned i vekt. Og i et ferskt intervju takker han nå slankeoperasjonen og kirurgene for at han er i live, skriver Contact Music.

- Jeg forsøkte så godt jeg kunne å gjøre det på den sunne måten. Jeg sluttet å ta piller... alt det, men det hjalp ikke. Så jeg bestemte meg for å gjennomføre inngrepet, sier Wall.

Rapperen omtaler seg selv som «ekstremt tjukk» før han fikk minsket magesekken, og innrømmer også at han ikke hadde anelse om hvor nær døden han faktisk var.
 
- Inngrepet reddet faktisk livet mitt. Jeg hadde ikke særlig mye valg, for legene fortalte meg at jeg var forferdelig overvektig. Jeg måtte bare gjøre noe, jeg måtte redde livet mitt, sier han.

Etter operasjonen har Wall klart å holde match-vekten, og siden inngrepet har han gått ned hele 45 kilo.

- Jeg gikk ned 45 kilo, så endelig er jeg tilbake. Jeg er klar - kjempen er tilbake, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Nå blir han rapper