Rapstjernen forlovet seg

Paret har allerede avgjort når bryllupet skal stå.

SNART MANN OG KONE: Pharrell og Helen på filmpremieren av «The Dark Knight Rises» i New York sist mandag. Foto: All Over Press
SNART MANN OG KONE: Pharrell og Helen på filmpremieren av «The Dark Knight Rises» i New York sist mandag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapstjernen Pharrell Williams (39) er blant annet kjent for sangen «Shake Ya Ass» og bandene The Neptunes og NERD.

Nå har han fridd til kjæresten Helen Lasichanh, som er er både modell og klesdesigner. Bryllupet skal stå til våren neste år, skriver nettstedet Mediatakeout.

Paret viste seg på premieren av den siste Batman-filmen «The Dark Knight Rises» i New York, der Helen hadde en forlovelsesring med diamanter på fingeren.

Det skal angivelig være et par uker siden Pharrell fridde, og paret har allerede sønnen Rocket sammen, som angivelig ble født i 2008, men ble holdt svært hemmelig.

Pharrell var på norgesbesøk i 2008, og hevdet han hadde funnet idealkvinnen i norske jenter.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pharrell williams - - Han var fullstendig betatt   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer