Prins William og hertuginne Kate:

- Rappet Harry og Meghans ansatte

Mens Meghan og Harry har lagt alt av sosiale medier på hylla, deler Kate og William mer enn noen gang.

NY ANSATT: Mens prins Harry og hertuginne Meghan ønsker å stå på egne ben, har hertuginne Kate og prins William etter alt å dømme overtatt en tidligere ansatt av hertugparet av Sussex. Foto: NTB Scanpix
NY ANSATT: Mens prins Harry og hertuginne Meghan ønsker å stå på egne ben, har hertuginne Kate og prins William etter alt å dømme overtatt en tidligere ansatt av hertugparet av Sussex. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det begynner å nærme seg to uker siden prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) trakk seg tilbake fra sine offentlige roller som kongelig. Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og i forveien av «exiten», ble det kjent at de skulle ha sagt opp så å si alle som hadde jobbet for dem.

I slutten av mars delte de også sitt aller siste innlegg på Instagram, hvor de blant annet skrev følgende: «Selv om dere ikke kommer til å se oss her, så fortsetter arbeidet».

I ettertid har det kommet frem at Instagram-kontoen deres, «Sussex Royal», ikke vil bli slettet, men paret har stengt kommentarfeltet under alle innleggene sine. Med det vil det være umulig å legge igjen en kommentar, samt at tidligere kommentarer nå ikke er synlig lenger.

Paret har med andre ord derfor ikke behov for noen ansatte som tar seg av deres sosiale medier-plattformer, og ifølge Fox News har Meghan og Harrys tidligere kommunikasjonsansvarlig nå begynt å jobbe for prins William (37) og hertuginne Kate (38).

Den amerikanske nyhetskanalen skriver at sistnevnte hertugpar «rappet» Harry og den tidligere skuespillerens ansatte rett før de trakk seg tilbake.

På LinkedIn-profilen til David Watkins kom det nemlig frem at han begynte å jobbe for Harry og Meghan i juli i fjor, men nå viser profilen hans at Watkins begynte å jobbe fulltid for Kate og William umiddelbart etter at han var ferdig hos Harry og Meghan i begynnelsen av måneden.

Og det kan tyde på at hertugparets sosiale medier-ansvarlig har hendene fulle om dagen. For til tross for at coronaviruset har satt en stopper for hertugparet av Cambridge sitt offisielle program, har det blitt flittig delt innlegg på Instagram-kontoen deres, «Kensington Royal».

Tidligere denne uken delte de en varm påskehilsen med sine over 11,5 millioner følgere. I anledning påsken hadde de flere samtaler med elever og lærere ved Casterton Primary Academy - en skole som er åpen for barn med foreldre som er nødt til å jobbe under coronakrisen.

KLAPPER: Barna til Kate og William klapper for helsepersonell på grunn av corona-situasjonen. Vis mer

Delte varme ord

Hertugparet takket blant annet alle som står på og jobber litt ekstra hardt under pandemien vi befinner oss i.

- Vi vil bare si tusen hjertelig takk til dere, og bra jobbet med å holde alt gående. Vær snille og send meldingen fra oss videre til medarbeidere og frivillige, sa de innledningsvis.

De har også delt et innlegg i anledning dronning Elizabeths spesielle tale til folket, og et innlegg om statsminister Boris Johnson som er smittet og kjemper mot coronaviruset.

Meghan og Harry på sin side, har som nevnt vært helt tause de siste ukene.

«Det som er viktigst nå er helsen og velferden til alle over hele kloden, og å finne løsninger for de mange utfordringene som har dukket opp som følge av denne pandemien. Samtidig som vi alle finner vår rolle i dette globale skiftet og endringer av rutiner, vil vi bruke dette kapittelet til å fokusere på hvordan vi best kan bidra», skrev de i sitt aller siste innlegg.

- Ikke en pause

Instagram-innlegget kom bare én dag før paret offisielt trakk seg ut av det britiske kongehuset.

Ved første øyekast kunne det se ut som om paret bare tar en sosiale medier-pause, men det er ikke tilfelle. Det sa en representant for paret til People.

Vedkommende fortalte at det ikke lenger vil bli lagt ut innhold på Instagram, eller nettsiden deres. Begge plattformene vil imidlertid bestå.

- De vil tilbringe de neste månedene med å fokusere på familien og å fortsette å gjøre det de kan, trygt og privat, for å støtte og jobbe med sine allerede eksisterende veldedighetsforpliktelser, samtidig som de utvikler sin fremtidige ideelle organisasjon, sa talspersonen.

LES OGSÅ: Grevinnen flyktet fra russisk milliardær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer