Chynna Rogers:

Rapperen Chynna (25) er død

Dødsårsaken er ikke kjent.

DØD: - Hun var høyt elsket og vil bli dypt savnet, sier familien gjennom rapperens manager. Foto: Instagram / @chizzyano
DØD: - Hun var høyt elsket og vil bli dypt savnet, sier familien gjennom rapperens manager. Foto: Instagram / @chizzyano Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen Chynna Rogers, som de siste årene også har markert seg som rapper, er død.

Det er manageren hennes som bekrefter dødsfallet overfor The Wire. Rogers ble 25 år gammel.

View this post on Instagram

burnt. @alexhodorlee bb snapshot

A post shared by Chynna (@chizzyano) on

- Jeg kan dessverre bekrefte at Chynna har gått bort. Hun var høyt elsket og vil bli dypt savnet, forteller manageren på vegne av familien.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

Fra modell til rapper

Chynna Rogers signerte kontrakt med modellbyrået Ford Models som 14-åring, og i tre år var hun å se i flere kampanjer, samt på catwalken for blant andre motehuset DKNY.

View this post on Instagram

original @spotify cover <3

A post shared by Chynna (@chizzyano) on

Som 15-åring ble ble hun en del av A$AP Mob - et rapkollektiv som holder til i Harlem i New York og har flere kjente navn blant medlemmene.

Rapperen Asap Rocky (31) er blant de mest profilerte.

Rapkollektivet har delt et innlegg på Twitter etter 25-åringens død, og skriver følgende til et bilde av henne:

I 2013 slapp Rogers sin første singel, «Glen Coco», før «Selfie» kom ut i 2014. I 2016 kom Rogers' debut-EP, «Ninety». Da var hun 22 år gammel.

Hennes siste EP, «In case I die first», ble sluppet i januar. Rogers fikk gode anmeldelser, blant andre fra det digitale musikkmagasinet Pitchfork.

Samme magasin omtalte i 2018 Rogers utfordringer med rus. Siden 2016 var hun opiatavhengig, etter det hun selv har beskrevet som et resultat av å undertrykke negative følelser fremfor å «deale med det».

Åpen om avhengigheten

I 2017 fortalte Rogers i et intervju med Vibe hvorfor hun valgte å være såpass åpen om avhengigheten sin.

- Jeg følte meg gal. Jeg ville ikke være en statistikk. Jeg ville ikke gå ut på den måten, også sa folk at: «Det var det jeg sa», eller glamorisere rus, for det føler jeg ikke for, fortalte hun.

- Det var nervepirrende å være åpen om det, men når du ser hvor mange mennesker som sliter med det samme, er det fint å ha en form for et eksempel på noen du ikke forventet at gjorde det, la Rogers til.

LES OGSÅ: - Trodde aldri jeg skulle dele dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer