Rapper gifter seg med TV-stjerne

Den britiske rapperen Professor Green fridde på restaurant i Paris.

GIFTER SEG: Professor Green fridde til seks år yngre Millie Mackintosh da de to var på romantisk kjærlighetsferie i Paris.  Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Professor Green fridde til seks år yngre Millie Mackintosh da de to var på romantisk kjærlighetsferie i Paris. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reality-babe Camilla «Millie» Mackintosh (23) ble fra seg av glede da rapper-kjæresten Stephen Paul Manderson (29), aka Professor Green, overrasket henne med et frieri på hennes yndlingsrestaurant i Paris denne uken, skriver Mirror.

Paret hadde tatt turen til den romantiske, franske hovedstaden for å pleie kjærligheten mellom TV-opptak og konserter - og hvilken bedre måte å gjøre det på enn å love hverandre evig troskap?

Britiske Mackintosh er kjent fra TV-serien «Made In Chelsea», som portretterer åtte unge og sofistikerte 20-åringer fra Chelsea-distriktet i London.

Kort tid etter frieriet oppdaterte Mackintosh Twitter-følgerne sine med et bilde av diamantringen:

«Dersom jeg kunne ha skreket så høyt at hele verden hadde hørt det, hadde jeg gjort det».

Ifølge nettstedet har de to vært kjærester i over ett år, etter at Pro Green så den seks år yngre skjønnheten på forsiden til britiske FHM - og fikk assistenten sin til å lete frem nummeret hennes.

LES OGSÅ: Katie Price fremskynder bryllupet


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer