Patrick Stay:

Rapper drept

Han ble 36 år.

DØDE: Patrick Stay døde som følge av knivstikking. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØDE: Patrick Stay døde som følge av knivstikking. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Tidlig søndag ble det kjent at den kanadiske rapperen Pat Stay, hvis egentlige navn er Patrick Stay, døde etter en knivstikking som fant sted i Halifax sentrum. Det skriver CBC News.

Han ble 36 år gammel.

Politiet i Halifax opplyser at en obduksjon har fastslått at det var rapperen som ble drept. Videre informerer de om at han ble fraktet til sykehus, hvor han senere ble erklært død.

En talsperson for politiet, John MacLeod, hadde ingen informasjon om hva som førte til knivstikkingen eller om det var noen vitner til stede.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

Stay, som opprinnelig kommer fra byen Dartmouth, ble hyllet for sine prestasjoner i «rap battles», der to rappere konfronterer hverandre foran et publikum ved å bruke en blanding av skryt, fornærmelser og rim.

Han hadde også en stor følgerskare i sosiale medier, og la ut en ny låt for bare to dager siden, som allerde har fått 50 000 visninger på YouTube.

LES OGSÅ: - Vi må bare stupe i det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer