David Mota:

Rapper (28) funnet brutalt drept

Ble først meldt savnet i midten av mars. Nå er han funnet.

FUNNET DØD: Den portugisiske rapperen David Mota ble først meldt savnet 15.mars. Mandag ble han funnet død. Foto: Skjermdump fra Instagram/officialmotajr
FUNNET DØD: Den portugisiske rapperen David Mota ble først meldt savnet 15.mars. Mandag ble han funnet død. Foto: Skjermdump fra Instagram/officialmotajr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den portugisiske rapperen David Mota (28), bedre kjent som Mota Jr, har blitt funnet død etter at han ble meldt savnet for to måneder siden.

Det skriver blant andre den portugisiske nyhetskanalen TVI 24.

Ifølge den portugisiske nyhetskanalen ble Mota Jrs kropp funnet mandag denne uka.

Liket ble oppdaget ved et skogsområde omtrent 50 kilometer fra hjemmet hans. Det skal ha tatt en dag før de klarte å identifisere liket til den 28 år gamle rapperen ettersom det hadde store skader.

28-åringen ble først meldt savnet på morgenen 15. mars.

Mener han ble bortført

Rapperens mor, Filomena Mota, har hele veien hevdet at det dreier seg om en bortføring. Forrige måned fortalte hun til TV I at hun mottok en samtale fra en av sønnens naboer som spurte om rapperen hadde det bra ettersom han ikke var på rommet sitt.

Videre hevdet rapperens mor at hun fant sønnens hatt og tøfler ved inngangen til bygningen og blodspor i heisen. Det var dette som fikk henne til å mistenke at sønnen hadde blitt bortført.

Ifølge den spanske avisa Público mener politiet at rapperen kan ha blitt drept for flere uker siden, og skal fortsette med å etterforske omstendighetene rundt hans død.

Rapperen var ikke ukjent for å dele bilder av gullsmykker, luksusbiler og pengesedler på sosiale medier. Ifølge flere lokale medier, deriblant CMTV, mener politiet derfor at rapperen kan ha blitt kidnappet og torturert for at gjerningspersonen(e) ønsket å få informasjon om hvor pengene og luksusgjenstandene hans befant seg.

Politiet har satt i gang en etterforskning, og saken blir behandlet som mulig bortføring og drap. Rapperens lik skal nå obduseres, men en obudksjonsrapport er ennå ikke blitt offentliggjort.

28-åringen ble først kjent etter å ha vært med på «Ca Bu Fla Ma Nau» sammen med hiphop-artisten Piruka på YouTube. Videoen har blitt sett over 21 millioner ganger på YouTube.

HOLMENKOLLENDRAPET: Da Maria Iranzo var fire år gammel, så hun moren sin bli drept. Fredag snakker hun om hvordan det har preget livet hennes, Video: NRK Vis mer

LES OGSÅ: Rockestjernens kone funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer