Pop Smoke:

Rapper (20) drept av innbruddstyver

Pop Smoke ble bare 20 år gammel.

DØD: Artisten Pop Smoke ble bare 20 år gammel. Overfor Rolling Stone bekrefter politiet at han ble skutt og drept av innbruddstyver. Foto: NTB scanpix
DØD: Artisten Pop Smoke ble bare 20 år gammel. Overfor Rolling Stone bekrefter politiet at han ble skutt og drept av innbruddstyver. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske rapperen Pop Smoke er død. Han ble bare 20 år gammel, og skal ha blitt skutt i sitt eget hjem under det som virker å være et innbrudd. Kjendisnettstedet TMZ var først ute med å omtale saken.

De skriver at rapperen befant seg hjemme i Hollywood Hills da to menn brøt seg inn klokka halv fem på morgenen, lokal tid. Det forteller kilder i politiet til nettstedet. Disse mennene skal ha avfyrt flere skudd, før de forlot stedet til fots.

Rapperen ble rushet til akutten i ambulanse, men livet hans sto ikke til å redde. De mistenkte innbruddstyvene er fortsatt på frifot, og det er ikke kjent hvorvidt de hadde en relasjon til rapperen - hvis egentlige navn var Bashar Barakah Jackson.

Dødsfallet ble seinere bekreftet av en talsperson for politiet, overfor Rolling Stone. En av hans gode venner og samarbeidspartnere, rapperen Nicki Minaj, skriver følgende på Instagram i kjølvannet av den triste nyheten:

«Bibelen forteller oss at sjalusi er så rått som grave. Utrolig. Hvil i fred, Pop», skriver hun, og henspiller til Høysangen 8:6, der den norske oversettelsen er «hard som dødsriket er dens lidenskap».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer