<strong>DØD:</strong> Artisten Pop Smoke ble bare 20 år gammel. Overfor Rolling Stone bekrefter politiet at han ble skutt og drept av innbruddstyver. Foto: NTB scanpix
DØD: Artisten Pop Smoke ble bare 20 år gammel. Overfor Rolling Stone bekrefter politiet at han ble skutt og drept av innbruddstyver. Foto: NTB scanpix Vis mer

Pop Smoke:

Rapper (20) drept av innbruddstyver

Pop Smoke ble bare 20 år gammel.

Publisert

Den amerikanske rapperen Pop Smoke er død. Han ble bare 20 år gammel, og skal ha blitt skutt i sitt eget hjem under det som virker å være et innbrudd. Kjendisnettstedet TMZ var først ute med å omtale saken.

De skriver at rapperen befant seg hjemme i Hollywood Hills da to menn brøt seg inn klokka halv fem på morgenen, lokal tid. Det forteller kilder i politiet til nettstedet. Disse mennene skal ha avfyrt flere skudd, før de forlot stedet til fots.

Rapperen ble rushet til akutten i ambulanse, men livet hans sto ikke til å redde. De mistenkte innbruddstyvene er fortsatt på frifot, og det er ikke kjent hvorvidt de hadde en relasjon til rapperen - hvis egentlige navn var Bashar Barakah Jackson.

<strong>STJERNESKUDD:</strong> Pop Smoke hadde akkurat gjort det stort, og var spådd en lysende karriere. Foto: NTB scanpix
STJERNESKUDD: Pop Smoke hadde akkurat gjort det stort, og var spådd en lysende karriere. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dødsfallet ble seinere bekreftet av en talsperson for politiet, overfor Rolling Stone. En av hans gode venner og samarbeidspartnere, rapperen Nicki Minaj, skriver følgende på Instagram i kjølvannet av den triste nyheten:

«Bibelen forteller oss at sjalusi er så rått som grave. Utrolig. Hvil i fred, Pop», skriver hun, og henspiller til Høysangen 8:6, der den norske oversettelsen er «hard som dødsriket er dens lidenskap».

20-åringen og Minaj samarbeidet i sommer, da artistens låt «Welcome to the Party» ble remikset av «dronninga av rap» - som hun kaller seg. Han har også samarbeidet med Travis Scott og Skepta, blant andre.

50 cent hedrer også rapperen. På Twitter skriver han:

«Hvil i fred, Pop Smoke».

Pop Smoke har jobbet med musikk i flere år, men det er først de siste åra at han har slått gjennom. Han vokste opp i New York, men flyttet seinere til California - hvor han altså døde.

Ovennevnte singel havnet på flere Billboard-lister, blant annet.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik hedrer Harry Styles sin avdøde kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer