Raphael Poiree ble forlatt av faren som fireåring

- Det har i perioder vært både trist og ensomt, sier den tidligere skiskytter-stjernen.

SNAKKER UT: Raphael Poiree forteller åpenhjertig om faren, som forlot ham da han bare var fire år gammel. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: Raphael Poiree forteller åpenhjertig om faren, som forlot ham da han bare var fire år gammel. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere skiskytterstjernen Raphael Poirée (40), er blitt en populær person her til lands.

FORLOVET: Poiree kunne nylig avsløre at han har forlovet seg med Anne Tunes. Foto: Se og Hør
FORLOVET: Poiree kunne nylig avsløre at han har forlovet seg med Anne Tunes. Foto: Se og Hør Vis mer

40-åringen, som tidligere var gift med Liv Grete Skjebreid, kunne nylig juble over å ha forlovet seg med kjæresten Anne Tunes.

Men det har ikke alltid vært like mye glede privat for idrettsutøveren. Til bladet Her og Nå forteller han at han ble forlatt av sin egen far da han var fire år gammel.

- Jeg var et rart og sårbart barn. Jeg var tynn, redd og gråt lett. Barndommen var veldig OK, men det at jeg vokste opp uten far har nok preget meg i større grad enn jeg trodde. Jeg har aldri hatt noen farsfigur,og det har i perioder vært både trist og ensomt, sier han til bladet.

Gjennom NRK-programmet «Hva har du i bagasjen», fant Poirée ut at faren hadde flyttet til New Zealand, og giftet seg to ganger. Han døde i 2011.

Saken fortsetter under bildet.


Han forteller at det å ende opp som faren, er noe han absolutt ikke ønsker.

- Jeg kom ofte hjem fra konkurranser og samlinger, og hadde null energi. Jeg var i min egen verden og lå ofte på sofaen.

EKS-PAR: Poiree var tidligere gift med skiskytteren Liv Grete Skjelbreid. Foto: Se og Hør
EKS-PAR: Poiree var tidligere gift med skiskytteren Liv Grete Skjelbreid. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg husker som det skulle vært i går at Emma sa til meg at hun ville at jeg skulle slutte. Hun ville ha tilbake pappaen sin. Da gikk det opp for meg at jeg ikke hadde vært der for dem. Det har jeg forsøkt å rette på nå. Det å ende opp som min egen far er min største frykt.

Raphael snakket nylig ut om sin ferske forlovelse til Se og Hør.

- Å fri til Anne er viktig for å vise at jeg mener alvor. Vi har det kjempebra sammen, sa han.LES OGSÅ: - Vi er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer