BESTEVENNER: De hotte skuespillerne Brad Pitt og George Clooney er snart å se i ny film sammen igjen. Foto: WireImage/All Over Press
BESTEVENNER: De hotte skuespillerne Brad Pitt og George Clooney er snart å se i ny film sammen igjen. Foto: WireImage/All Over PressVis mer

- Rangler og lego i Brads lommer

- Du blir nødt til å ha en viss for form humor når du er far til 15 barn.

LOS ANGELES (Seher.no): Den nysingle filmkjekkasen George Clooney (47) er svært fornøyd med livet sitt.

At han nærmer seg 50 år med stormskritt tar han med knusende ro, avslører han i et intervju med Star magazine.

Snart er han å se i den mørke spionkomedien "Burn After Reading" hvor han spiller sammen med kompisen Brad Pitt (44). De to har spilt inn flere komedier sammen og "Ocean Eleven"-stjernen roser Brads humoristiske sans.

- Brad er en fantastisk komiker. Du blir nødt til å ha en viss for form humor når du er far til 15 barn og lommene dine er fylt med rangler og lego, fleiper han til bladet.

Selv om 47-åringen beundrer bestevennens valg om å bli seksbarnsfar innrømmer han lett at et hektisk liv som småbarnspappa ikke appellerer ham.

- Jeg kunne aldri levd det livet Brad og Angelina gjør. Jeg har ikke den tålmodigheten eller dedikasjonen som trengs for å ta vare på en hel familie. Jeg beundrer disse kvalitetene hos andre, men det er ikke noe for meg. Det er bare sånn jeg er, forklarer han, og fortsetter:

- Jeg har et ganske behagelig liv. Jeg har mange gode venner som jeg treffer, jeg tilbringer tid i huset mitt i Italia og jeg jobber. Jeg liker å ha friheten til leve akkurat den måten som jeg selv ønsker.

At han nå er singel, synlig grå i håret og snart halvveis til hundre lar han heller ikke gå hardt inn på seg.

- Det bryr jeg meg ikke om i det hele tatt. Jeg elsker mitt grå hår og det faktum at fjeset mitt har fått mer karakter enn da jeg var i 20-30-årene. Det blir aldri noe botox på meg, sier han til Star.

LES OGSÅ: George kjøpte bil til fan