Harry Styles:

Ranet og truet med kniv

Dagen etter overfallet ble ekskjæresten funnet død.

TUNG START: Harry Styles skal ikke ha fått den beste starten på det nye året. Foto: NTB Scanpix
TUNG START: Harry Styles skal ikke ha fått den beste starten på det nye året. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en tøff måned for popstjernen Harry Styles (26). Først blir hanknivranet på åpen gate, og dagen etter ble det kjent at ekskjæresten er død.

Det var da artisten var ute på byen i London på valentinsdagen, den 14. februar, at han ble konfrontert og truet av en mann, ifølge Daily Mail.

Mannen skal ha trukket kniv mot Styles og krevd til seg pengene hans. 26-åringen skal ha gjort som raneren ba om og kom fra hendelsen uskadd.

Har det bra

- Vi har mottatt meldinger om at en mann i 20-årene ble ranet med kniv av en annen mann like før midnatt den 14. februar. Offeret ble ikke skadet, men fratatt penger. Ingen er foreløpig arrestert, men saken etterforskes, bekreftet The Metropolitan Police etter hendelsen, ifølge nettstedet.

Da den tidligere «One Direction»-stjernen onsdag gjestet «Today Show» skal han ha uttalt at han er «ok», men «skjelven» etter det skremmende ranet.

- Jeg er okay, takk! Tusen takk som spør, fortalte Styles til programleder Cason Daly, skriver Daily Mail.

Hedret eksen

Dagen etter knivranet kom den tragiske nyheten om at Caroline Flack, tidligere programleder for den britiske versjonen av «Love Island», hadde tatt sitt eget liv, 40 år gammel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer