Harry Styles:

Ranet og truet med kniv

Dagen etter overfallet ble ekskjæresten funnet død.

TUNG START: Harry Styles skal ikke ha fått den beste starten på det nye året. Foto: NTB Scanpix
TUNG START: Harry Styles skal ikke ha fått den beste starten på det nye året. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en tøff måned for popstjernen Harry Styles (26). Først blir hanknivranet på åpen gate, og dagen etter ble det kjent at ekskjæresten er død.

Det var da artisten var ute på byen i London på valentinsdagen, den 14. februar, at han ble konfrontert og truet av en mann, ifølge Daily Mail.

Mannen skal ha trukket kniv mot Styles og krevd til seg pengene hans. 26-åringen skal ha gjort som raneren ba om og kom fra hendelsen uskadd.

Har det bra

- Vi har mottatt meldinger om at en mann i 20-årene ble ranet med kniv av en annen mann like før midnatt den 14. februar. Offeret ble ikke skadet, men fratatt penger. Ingen er foreløpig arrestert, men saken etterforskes, bekreftet The Metropolitan Police etter hendelsen, ifølge nettstedet.

Da den tidligere «One Direction»-stjernen onsdag gjestet «Today Show» skal han ha uttalt at han er «ok», men «skjelven» etter det skremmende ranet.

- Jeg er okay, takk! Tusen takk som spør, fortalte Styles til programleder Cason Daly, skriver Daily Mail.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Hedret eksen

Dagen etter knivranet kom den tragiske nyheten om at Caroline Flack, tidligere programleder for den britiske versjonen av «Love Island», hadde tatt sitt eget liv, 40 år gammel.

Styles og Flack hadde et kortvarig forhold tilbake i 2011, da de var henholdsvis 17 og 31 år gamle.

Under årets BRIT Awards i London den 19. februar, fire dager etter knivranet og tre dager etter Flacks dødsfall, stilte sangeren på den røde løperen.

Harry hadde da en svart sløyfe festet til dressjakken sin - noe flere tolket som en hyllest til hans avdøde ekskjæreste.

Selv har Styles foreløpig ikke uttalt seg om verken sløyfen eller dødsfallet.

SVART SLØYFE: Her er Styles på rød løper under Brit Awards. På høyre side kan man se den svarte sløyfen. Foto: NTB Scanpix
SVART SLØYFE: Her er Styles på rød løper under Brit Awards. På høyre side kan man se den svarte sløyfen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kom med livvakt

Ifølge kilder The Sun skal ha snakket med, var 26-åringen i tilsynelatende godt humør under prisutdelingen. Men «Sign of the times»-stjernen skal ha sørget for ekstra sikkerhet denne kvelden.

- Vi la merke til at han hadde en livvakt rundt seg. Noe som er forståelig ettersom han nylig ble ranet, og tidligere har hatt en gal stalker etter seg, fortalte et øyenvitne til avisen.

Det var i fjor sommer at artisten politianmeldte en mann som blant annet hevdet at popstjernen ville innlede et forhold til ham. Stalkeren skal ha sovet utenfor Styles sin leilighet i månedsvis og blant annet jevnlig fulgt etter ham til den lokale puben, ifølge The Guardian.

Episodene skal ha gjort Styles svært bekymret og i oktober ble mannen funnet skyldig etter å ha forklart seg i retten.

LES OGSÅ: TV 2 tar grep etter dramatisk ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer