Isabelle Eriksen:

Ranet: - Han slo meg i ansiktet

Influenserens ferie tok en voldsom vending.

FORSØKT RANET: Eriksen forteller at opplevelsen var svært skummel. Foto: Instagram / Privat
FORSØKT RANET: Eriksen forteller at opplevelsen var svært skummel. Foto: Instagram / Privat Vis mer
Publisert

Influenser Isabelle Eriksen (26) og kjæresten Wiktoria Maria (24) er i disse dager på ferie i Kapp Verde. 26-åringen har delt et lite knippe bilder fra ferien med sine 156 000 følgere på Instagram.

Det tok ikke lang tid før ferieidyllen sprakk. Eriksen avslørte på sosiale medier at hun og deler av reisefølget ble utsatt for et ran. Se og Hør har kommet i kontakt med influenseren i Kapp Verde, og hun forteller at det var en utrolig skummel opplevelse.

HJEMME HOS: Vi ble med hjem til Isabelle Eriksen og kjæresten Wiktoria Maria. Reporter: Hanna Taugbøl. Klipp: Nora Skavhaug. Vis mer

- Vi var utenfor hotellet fordi Wiktoria kjenner noen som bor på øya, så vi dro ut med de. Da vi skulle dra fra et utested til et annet, gikk Wiktoria og en venninne i forveien for å finne et bord. Jeg ble med en annen vi var sammen med, for å tisse.

Ble slått

Eriksen forteller videre at de beveget seg ned mot stranden da det plutselig kom tre menn løpende mot dem.

- Før jeg skjønte noe, rappet han ene tak i vesken min. Jeg klarte å holde igjen vesken, så det ble en evig dra-kamp, forklarer hun til Se og Hør og fortsetter:

- Til slutt slo han meg i ansiktet, for at jeg skulle slippe vesken. Det endte med at jeg falt ned på sanden og han dro meg etter vesken, fordi jeg ikke slapp. Jeg klarte å reise meg igjen og jeg slo tilbake. Da slapp han endelig min veske, men gikk videre til hun jeg var sammen med.

SLÅTT: Eriksen har fått blåmerke etter slaget i ansiktet. Foto: Privat
SLÅTT: Eriksen har fått blåmerke etter slaget i ansiktet. Foto: Privat Vis mer

Den ukjente mannen skal så ha grepet tak i vesken til Eriksens venninne med så stor kraft at reimen røk før gruppa løp av sted. Eriksen og venninnen reiste deretter tilbake til hotellet.

- Jeg fikk en mental knekk, et lite angstanfall. Da jeg skulle kle av meg, var jeg full av sand og har fått et lite blåmerke ved øyet og på nesen.

Preget

Eriksen legger ikke skjul på at hendelsen har gått inn på både henne og reisefølget i ettertid.

NY KÅK: Isabelle Eriksen har fått ny leilighet, og vi har besøkt henne! Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Når jeg tenker på dette i etterkant så synes jeg det er så utrolig skummel å tenke på, for det kunne ha gått så mye verre. De kunne hatt kniv, vi kunne blitt voldtatt, bedyrer hun.

26-åringen erkjenner at dette har lagt en demper på ferien til tross for at hun fremdeles har alle eiendelene sine.

- Det har vært veldig mentalt ødeleggende. Resten av ferien skal vi holde oss på hotellet om kveldene.

Influenseren forteller at det ikke nødvendigvis er en god idé å holde på eiendelene sine om man blir forsøkt ranet.

- Dette kunne jo skjedd overalt og det kan være lurt å slippe vesken. Men adrenalinet mitt tok litt overhånd.

Avslutningsvis sier Eriksen at hun enda ikke har anmeldt hendelsen til det lokale politiet. Hun har heller ikke meldt fra til forsikringsselskapet sitt.

- Jeg skal gjøre det, tror jeg, sier hun.

LES OGSÅ: - Var fullstendig knekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer