Ranet av ukjent elsker

Da TV-stjernen Simon Cowell våknet var PC-en og jenta borte.

BLE RANET: En ukjent jente stjal Simon Cowells PC etter en fuktig kveld i hans hus i Los Angeles. Foto: All Over Press
BLE RANET: En ukjent jente stjal Simon Cowells PC etter en fuktig kveld i hans hus i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Den notoriske skjørtejegeren Simon Cowell (52) blir stadig sett sammen med vakre, sexy kvinner, men har nå lært at han ikke burde ta med seg alle hjem.

Den britiske «X-Factor»-dommeren ble nemlig ranet av en tilfeldig jente han tok med seg hjem etter en fuktig kveld på byen.

- Jeg var ute på en klubb i Hollywood og dro hjem sammen med noen venner. Jeg var full og da jeg våknet hadde hun tatt med seg PC-en min, sier Cowell til TMZ.


Tyveriet skal ha skjedd i oktober i fjor, og ifølge Simon var forholdet til forloveden Mezhgan Hussainy over da han tok med seg den ukjente jenta hjem.

PC-en skal ha innehold hemmeligheter om programmet «X-Factor» og det var lenge usikkert om kvinnen hadde lekket opplysninger.

- Heldigvis fikk jeg den tilbake senere samme dag. Den inneholdt blant annet informasjon om økonomi og kontrakter, og det hadde vært et stort problem om hun hadde sett på dokumentene.


Det ryktes at popstjernen Britney Spears skal være en av de nye dommerne i talentprogrammet, men Simon ville ikke bekrefte dette overfor TMZ.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ga hus til 50. mill i bruddgave