Kim Kardashian-raner:

Raneren: - Jeg bryr meg ikke!

En av ranerne bak det mye omtalte Paris-ranet letter på sløret om hendelsen i nytt intervju.

RANET: Det var i 2016 Kim Kardashian ble brutalt ranet på sitt eget hotellrom i Paris. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB.
RANET: Det var i 2016 Kim Kardashian ble brutalt ranet på sitt eget hotellrom i Paris. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB. Vis mer
Publisert

Seks år har gått siden sjokkbølgen gikk gjennom kjendisverden etter at nyheten om at Kim Kardashian (41), på brutalt vis, hadde blitt ranet på sitt eget hotellrom under et opphold i Paris.

Fem bevæpnede ranere brøt seg inn, bandt Kardashian fast i et badekar og truet henne med pistol. Ranerne røvet til seg verdier for rundt 90 millioner norske kroner.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

I et nytt intervju med Vice åpner nå en av ranerne seg opp om hendelsen, og hva han tenker rundt det den dag i dag.

Yunis Abbas er en av de fem som sto bak det mye omtalte ranet. I intervjuet med Vice, gjengitt av New York Post, kan han avsløre at han ikke angrer på å ha ranet den verdenskjente realitystjernen.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

- Siden hun kastet penger rundt seg var jeg der for å plukke det opp og det var det. Skyldig? Nei, jeg bryr meg ikke.

Abbas legger ikke skjul på hva han synes om Kardashian og andre kjente fjes' holdning til å skryte av rikdommen sin i sosiale medier.

- De burde skryte mindre foran folk som ikke har råd. For noen mennesker er det provoserende, mener han.

Det er ikke første gang Abbas prater om hendelsen. I 2021 ga han ut boken «Jeg ranet Kim Kardashian».

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Han har vært inn og ut av fengsel for ulike forbrytelser i flere tiår, ifølge franske medier, og har uttalt at han ranet Kardashian fordi han manglet penger.

I en periode etter hendelsen kom det stadig frem flere detaljer om hva som skjedde i 2016. Kardashian har også åpnet seg om marerittet flere ganger.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

- Jeg husker jeg tenkte at «greit, nå skjer det, jeg kommer til å bli voldtatt». Jeg var sikker. «Det kommer til å skje, så bare forbered deg». Så jeg gjorde det, men så bandt han meg fast med håndjern, strips og gaffateip, fortalte hun i et intervju med David Letterman i 2020.

41-åringen har også vært åpen om hvordan hun har slitt psykisk etter den traumatiserende hendelsen.

LES OGSÅ: Funnet død i veikant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer