Rammet av uhelbredelig kreft

- Jeg har fått en type kreft som ikke kan stoppes, sier Simon Flem Devold.

MØTTE KONGEN:  Journalist Simon Flem Devold hilser på kong Harald på mottagelse av de som fikk Kongens fortjenstmedalje i 2003. Foto: SCANPIX
MØTTE KONGEN: Journalist Simon Flem Devold hilser på kong Harald på mottagelse av de som fikk Kongens fortjenstmedalje i 2003. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Journalisten, forfatteren, kunstneren og musikeren Simon Flem Devold (82) har fått kreft.

- Jeg har fått en type kreft som ikke kan stoppes. Legene jobber for å hindre spredning. Kreften har spredd seg, men jeg får medisiner og strålebehandling, sier Simon Flem Devold i et intervju med NRK.

Til tross for sykdommen redigerer Simon Flem Devold fortsatt spalta «På skråss» i Aftenposten. Her er han kjent som en sterk forsvarer av barns rettigheter. Devold har imidlertid ikke fått noen prognose på hvor lenge han har igjen.

- Nei, de vil jo ikke si noe om det. Heldigvis. Sånt skal vi ikke vite. Jeg har ikke fått vite noe om selve slutten, og på en måte vil jeg ikke vite det helt sikkert heller. Men jeg får nok vite det når det virkelig nærmer seg, sier Devold til NRK.

Simon Flem Devold har mottatt en rekke priser, ikke minst for sin innsats for barn. Men ble også kåret til årets TV-navn i Se og Hør i 1985.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer