Jennifer Lawrence:

Rammet av tragedie

Hollywood-stjernens familie måtte få bistand fra 30 brannmenn.

TRIST NYHET: Deler av Jennifer Lawrences familiegård har brent ned til grunnen. Foto: Ouzounova / Splash News/ NTB
TRIST NYHET: Deler av Jennifer Lawrences familiegård har brent ned til grunnen. Foto: Ouzounova / Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En del av Hollywood-stjernen Jennifer Lawrences (30) familiegård i Kentucky, som også drives som sommerleir, ble ødelagt av en brann i løpet av helgen. Det rapporterer flere utenlandske medier, deriblant CNN.

Ifølge lokale WYKL News, gjengitt av CNN, ble brannvesenet tilkalt fredag kveld. Ettersom gården befinner seg et godt stykke ut på landet, hvor det ikke er vannforsyning fra en brannhydrant, kom 30 brannmenn og seks lastebiler til unnsetning for å slokke brannen.

Leiren eies og drives av Hollywood-stjernens bror Blaine Lawrence, men ifølge E Online har stjernen ofte vært på besøk på gården.

NAKENBILDER MOT DONASJONER: Kaylen Ward (20) har samlet inn millioner av kroner for å hindre brannene i Australia. Video: Kaylen Ward / Twitter / NTB Scanpix. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Ingen skadet

Den triste nyheten om brannen kommer frem på sommerleiren Camp Hi-Ho's Facebook-profil.

«Det er med de tyngste hjerter vi bekrefter nyheten om at vi mistet låven vår i en fryktelig brann. Vi er dypt takknemlige for at ingen mennesker eller dyr ble skadet, men vi sørger fortsatt over tapet av mange års hardt arbeid og minner som satt i disse veggene», heter det i Facebook-innlegget.

Videre står det at ord ikke kan beskrive smerten de opplever, men at de er utrolig takknemlige for brannvesenet i Simpsonville og alle brannmannskapene som kom til stedet.

«Vi vet at Camp Hi-Ho er et spesielt sted for så mange og vi planlegger å bygge om og reparere slik at vi kan gå videre med en trygg og gledelig leiropplevelse i sommer», heter det videre.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Store ødeleggelser

Ifølge WLKY News er årsaken til brannen foreløpig ikke kjent, men den er nå under etterforskning.

- Et av problemene med et landlig område er alltid vannforsyning, sier assisterende brannsjef Bobby Cravens til nettstedet.

TMZ har fått tilgang på en e-post sendt av Lawrences bror. I e-posten beskriver han omfanget av skadene.

Låven, som har brent ned til grunnen, inneholdt blant annet kontorlokaler, en leilighet som familien Lawrence brukte, stall og verksted. I tillegg skal et innendørs rideområde, en klatrevegg og gårdsutstyr ha gått tapt som følge av brannen.

STORE SKADER: Jennifer Lawrences familiegård fikk store skader som følge av brannen. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
STORE SKADER: Jennifer Lawrences familiegård fikk store skader som følge av brannen. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer

I e-posten håper Hollywood-stjernens bror på å gjenoppbygge låven innen neste sommer. Jennifer Lawrence har hittil ikke uttalt seg om brannen.

Ifølge USA Today var det opprinnelig Lawrences mor, Karen, som startet leirskolen. Da Lawrence oppnådde berømmelse gjennom skuespillerkarrieren, tok broren over driften av sommerleiren.

Pinlig øyeblikk

Jennifer Lawrence har opparbeidet seg en solid karriere innenfor skuespill. I en alder av 30 år har hun allerede mottatt fire Oscar-nominasjoner, tre for beste kvinnelige hovedrolle, og én for beste kvinnelige birolle.

Lawrence vant Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i 2013 for filmen «Silver Linings Playbook». Det var imidlertid ikke det faktum at hun vant prisen som fikk mest oppmerksomhet den gangen.

Idet hun skulle gå opp trappen til scenen, iført en kjole fra Dior, klarte hun nemlig å snuble foran et stjernespekket publikum og millioner av tv-seere verden over.

PINLIG ØYEBLIKK: Som 22-åring mottok Jennifer Lawrence Oscar for beste kvinnelige hovedrolle («Silver Linings Playbook») i 2013 - men fallet på vei opp til scenen huskes nok bedre enn selve Oscar-bragden. Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ NTB
PINLIG ØYEBLIKK: Som 22-åring mottok Jennifer Lawrence Oscar for beste kvinnelige hovedrolle («Silver Linings Playbook») i 2013 - men fallet på vei opp til scenen huskes nok bedre enn selve Oscar-bragden. Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ NTB Vis mer

Hollywood-stjernen kom seg imidlertid raskt opp på bena, og fikk stående applaus da hun endelig kom seg opp for å motta prisen.

Nylig mintes Lawrence følelsene hun kjente på da hun snublet. Det gjorde hun i Dear Media-podkasten «Absolutely Not» med Heather McMahan, ifølge australske News.

I podkasten innrømmet skuespilleren at det var en forferdelig opplevelse, og noe som har vært et følsomt tema for henne i mange år.

Jennifer Lawrence snublet på den røde løperen på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premieren. Vis mer

- Jeg var veldig nervøs, og jeg hadde på ingen måte forestilt meg at jeg ville vinne en Oscar-pris. Så hører jeg plutselig navnet mitt bli ropt opp fra scenen, og jeg ble spent og fikk nærmest sjokk. Det var som en slags blackout, forklarer skuespilleren, før hun la til:

- Og så snublet jeg i trappa. Alt forsvant fra tankene mine og hjernen min ble helt blank. Jeg vet ikke om jeg noensinne får sjansen til å holde en slik tale igjen. Det føltes ikke bra for meg å ikke ha en tale.

LES OGSÅ: Sjokkerer med dette: Må du?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer