Bobby Brown:

Rammet av tragedie igjen

For fem år siden mistet Bobby Brown datteren. Nå har enda et av hans barn gått bort.

I SORG: Whitney Houston var gift med Bobby Brown frem til 2007. Sammen fikk de datteren Bobbi Kristina sammen. Hun døde et par år etter at Houston selv gikk bort. Nå har tragedien rammet familien nok en gang. Foto: Bei/REX , NTB
I SORG: Whitney Houston var gift med Bobby Brown frem til 2007. Sammen fikk de datteren Bobbi Kristina sammen. Hun døde et par år etter at Houston selv gikk bort. Nå har tragedien rammet familien nok en gang. Foto: Bei/REX , NTB Vis mer
Publisert

For fem år siden var verden vitne til en tragedie som trolig gikk inn på mange. Tre år etter at popikonet Whitney Houston gikk bort på tragisk vis, kom nemlig beskjeden om at datteren hennes hadde lidd samme skjebne. Bobbi Kristina Brown, altså datteren til Houston og musikeren Bobby Brown, ble bare 22 år gammel.

Alt dette har utvilsomt vært vanskelig for den gjenværende familien. Bobby Brown har selv uttalt ved flere anledninger at han har tatt dødsfallene tungt, og at det ikke er hverdagskost å miste både datteren og ekskona.

Nå er familien rammet av tragedie nok en gang. Bobby Brown hadde en gang i tiden hele syv barn, men nå er bare fem av dem igjen. Artisten har nemlig mistet sin sønn, Bobby Brown jr. Han ble bare 28 år gammel.

DØD: Bobby Brown jr. (i midten) er funnet død i Los Angeles. Han ble bare 28 år gammel. Nå hyller hans eldste bror, Landon Brown (t.v) ham på Instagram. Bobby Brown (t.h) har foreløpig ikke uttalt seg om dødsfallet. Her er gjengen fotografert i 2018. Foto: Rodin Eckenroth / GETTY / AFP, NTB
DØD: Bobby Brown jr. (i midten) er funnet død i Los Angeles. Han ble bare 28 år gammel. Nå hyller hans eldste bror, Landon Brown (t.v) ham på Instagram. Bobby Brown (t.h) har foreløpig ikke uttalt seg om dødsfallet. Her er gjengen fotografert i 2018. Foto: Rodin Eckenroth / GETTY / AFP, NTB Vis mer

Funnet død hjemme

People får dødsfallet bekreftet av politiet i Los Angeles. Det er ikke kjent hva som har skjedd eller hvordan kjendissønnen døde, men han skal ha blitt funnet død i sitt eget hjem i Los Angeles.

Ifølge TMZ er det ikke mistanke om at noe kriminelt skal ha forekommet.

Selv om flere detaljer på nåværende tidspunkt ikke er kjent, har det allerede rukket å dukke opp flere kondolanser i sosiale medier. Stjernesønnens bror, Landon Brown, skriver følgende i en rørende hyllest:

«Jeg elsker deg for alltid, konge».

Han har også lagt ut et portrettbilde av broren, i svart-hvitt. I kommentarfeltet renner det inn med kondolanser. Ifølge People har Bobby Brown foreløpig til gode å uttale seg om tragedien.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Begge er døde

Som nevnt, er dette på langt nær første gang familien rammes av vonde dødsfall. I januar ble det kjent at kjæresten til avdøde Bobbi Kristina Brown hadde gått bort, bare 30 år gammel. Nick Gordon døde ved et uhell som følge av en heroinoverdose.

Dødsfallet kom tre år etter at Gordon ble holdt ansvarlig for at ekskjæresten og avdøde Whitney Houstons datter, gikk bort.

MÅTTE BETALE ERSTATNING: Etter at Bobbi Kristina Browns pårørende gikk til et sivilt søksmål mot Gordon, ble han dømt til å betale familien en oppreisning på 36 millioner dollar. Her er de to avbildet i 2012. Foto: NTB
MÅTTE BETALE ERSTATNING: Etter at Bobbi Kristina Browns pårørende gikk til et sivilt søksmål mot Gordon, ble han dømt til å betale familien en oppreisning på 36 millioner dollar. Her er de to avbildet i 2012. Foto: NTB Vis mer

Brown døde for fem år siden, etter å ha blitt funnet bevisstløs og med ansiktet ned i et badekar, i huset hun delte med Gordon. Hun havnet i koma, men døde seks måneder senere.

I ettertid havnet Gordon i politiets søkelys, men ble ikke tiltalt for noe straffbart. Gordon ble likevel beskyldt av Browns familie for å ha gitt henne en cocktail med ulike medikamenter før hun ble funnet død.

TRAGISK: Etter et halvt år i koma, døde Bobbi Kristina Brown - bare 22 år gammel. Foto: REX / NTB
TRAGISK: Etter et halvt år i koma, døde Bobbi Kristina Brown - bare 22 år gammel. Foto: REX / NTB Vis mer

I 2016 valgte Browns pårørende å gå til sivilt søksmål mot Gordon, og han ble senere dømt av en domstol i Atlanta til å betale familien en oppreisning på 36 millioner dollar.

Samme år ble obduksjonsrapporten til Bobbi Kristina Brown offentliggjort. Der fremgikk det at dødsårsaken var en kombinasjon av drukning og diverse rusmidler.

Rettsmedisinerne ved Fulton County omtalte dødsfallet som uspesifisert, ettersom de var ute av stand til å avgjøre om hun døde som følge av en ulykke, selvmord eller drap.

Ble oppdratt som søsken

Da det ble funnet skader på Browns kropp som trolig ble påført før badekar-hendelsen, innledet politiet etterforskning av ham uten resultat.

Ifølge CNN ble Gordon som 12-åring tatt imot med åpne armer av Whitney Houston, og han ble oppdratt sammen med Houstons datter. Etter Houstons død i 2012 ble Brown og Gordon romantisk involvert og offentliggjorde forholdet sitt.

DØDE: Disse kjente personene har gått bort så langt i år. Vis mer

Whitney Houston døde av lignende årsaker som datteren, og ble selv funnet bevisstløs i et badekar. Rettsmedisinerne konkluderte den gang med drukningsulykke, men at kokain og hjertefeil var medvirkende faktorer.

Mot slutten av karrieren ble Houston mer kjent for utsvevende rusmisbruk enn musikken sin.

Skylden fikk eksmannen Bobby Brown, som i løpet av deres 15 år lange ekteskap fram til 2007 ble arrestert en rekke ganger for dopbruk, fyllekjøring og mishandling av Houston.

LES OGSÅ: «Farmen»-drømmen brast: - Vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer