Rammet av sykdom før «Skal vi danse»

- Nervene roer seg ikke slik det er nå. Strekken i lysken kan hemme meg mye, og det er kun dager igjen, sier Linda Johansen.

EVIG UNG: Linda innrømmer at hun frykter alderdommen. Foto: TV 2
EVIG UNG: Linda innrømmer at hun frykter alderdommen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Bare dager før årets premiere på TV 2s «Skal vi danse» sliter hudpleiegründer Linda Johansen med sykdom.

- Jeg har vært mer eller mindre syk i tre uker. Antibiotikakur og greier. Den fysiske treningen er så tøff at immunforsvaret får seg en knekk. Å trene med tette bihuler og verkende hode er slitsomt, men man kjemper seg igjennom, forteller Linda til Se og Hør.

45-åringen forteller at sykdommen satte seg i brystet for to uker siden.

- Da måtte antibiotikan frem, og det ble et par dager i sengen. Tirsdag fikk jeg en strekk i lysken på toppen av det hele så treningen måtte avbrytes tidlig. Jeg har vært hos akupunktør og kiropraktor og håper dette løser seg. Men det er klart, nervene roer seg ikke slik det er nå. Strekken i lysken kan hemme meg mye og det er kun dager igjen, sier hun

Mye sykdom og skader.
Linda er ikke den eneste av årets deltakere som har vært uheldig.

I slutten av august ble det kjent at fotballtrener Tom Nordlie (51) trakk seg fra programmet på grunn av sykdom. Operasanger Rein Alexander (41) steppet inn som ny deltaker.

Mandag formiddag gikk det galt for Jarl Golis dansepartner, Olga Divakova. På vei til bussen falt hun i asfalten og skadet begge knærne, slo skulderen og fikk en stygg og hoven tommel.

«Hotel Cæsar»-skuespiller Kim-Daniel Sannes havnet i en skuterulykke på vei hjem fra trening i slutten av august. Han fikk bristet kragebein og må ha armen i fatle.

Eli Hagen (65) har også opplevd dramatikk, og måtte tilbringe en natt på legevakten etter et stygt fall, omtrent samtidig som Kim-Daniels skade. Hun og ektemannen Carl I. Hagen (69) hadde vært på teater, og avsluttet kvelden med et restaurantbesøk i Oslo sentrum. På vei ut fra restauranten snublet Eli i en fortauskant og falt rett i asfalten, blodet fosset og hun måtte sy flere sting skriver TV 2.

LES OGSÅ: Rein Alexander erstatter Nordlie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer