Jorun Stiansen:

Rammet av sykdom: - Holdt kjeft lenge

Jorun Stiansen har fått klar beskjed fra legen.

FORBUD: - Jeg har ikke brukt stemmen på lang tid nå, forteller Jorun Stiansen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORBUD: - Jeg har ikke brukt stemmen på lang tid nå, forteller Jorun Stiansen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knapt en måned siden ble det kjent at Jorun Stiansen (37) måtte forlate den populære sangkonkurransen «Stjernekamp», etter at hun endte på en respektabel fjerdeplass.

Tiden etter konkurransen har imidlertid ikke bare vært fryd og gammen for artisten. I et ferskt innlegg på Instagram deler hun nemlig at formen ikke er helt på topp for tiden.

- Ikke det jeg håpet på

Stiansen forteller åpenhjertig til følgerne sine at hun stort sett har vært sengeliggende siden konkurransen. Det har med andre ord ikke gått helt som planlagt for henne.

«Det fine med når virusjævlene tar deg og man blir sengeliggende over lengre tid, er at man får himla god tid til ettertanke og man setter en hel del ting i perspektiv», skriver hun blant annet i innlegget på Instagram.

For tiden har nemlig 37-åringen fått taleforbud fra legen. Da Se og Hør tar kontakt med henne kunne hun også fortelle at hun ble syk rett etter finalen i «Stjernekamp».

- Det var ikke dette jeg håpte på rett etter «Stjernekamp»-eventyret. Legen påviste da virus og bronkitt og halsbetennelse, skriver hun i en Mail til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer