Jorun Stiansen:

Rammet av sykdom: - Holdt kjeft lenge

Jorun Stiansen har fått klar beskjed fra legen.

FORBUD: - Jeg har ikke brukt stemmen på lang tid nå, forteller Jorun Stiansen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORBUD: - Jeg har ikke brukt stemmen på lang tid nå, forteller Jorun Stiansen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knapt en måned siden ble det kjent at Jorun Stiansen (37) måtte forlate den populære sangkonkurransen «Stjernekamp», etter at hun endte på en respektabel fjerdeplass.

Tiden etter konkurransen har imidlertid ikke bare vært fryd og gammen for artisten. I et ferskt innlegg på Instagram deler hun nemlig at formen ikke er helt på topp for tiden.

- Ikke det jeg håpet på

Stiansen forteller åpenhjertig til følgerne sine at hun stort sett har vært sengeliggende siden konkurransen. Det har med andre ord ikke gått helt som planlagt for henne.

«Det fine med når virusjævlene tar deg og man blir sengeliggende over lengre tid, er at man får himla god tid til ettertanke og man setter en hel del ting i perspektiv», skriver hun blant annet i innlegget på Instagram.

For tiden har nemlig 37-åringen fått taleforbud fra legen. Da Se og Hør tar kontakt med henne kunne hun også fortelle at hun ble syk rett etter finalen i «Stjernekamp».

- Det var ikke dette jeg håpte på rett etter «Stjernekamp»-eventyret. Legen påviste da virus og bronkitt og halsbetennelse, skriver hun i en Mail til Se og Hør.

Hun legger imidlertid til at hun ikke har vært syk på flere år. Men en kombinasjon av en stressende høst, corona og restriksjoner, tror hun kan være årsaken.

- Det ble nok den cocktailblandingen som gjorde utslaget for meg, og er nok grunnen til at viruset sitter så hardt i, forteller hun åpenhjertig.

FLØRT: Kristian Stenseng fortalte om flørten han hadde med Jorun Stiansen under «Idol». Vis mer

- Redd for å ødelegge

Med råd fra legen må Stiansen enn så lenge ta det med ro og bevare stemmen best mulig til viruset er borte. På spørsmål om det har vært utfordrende, svarer hun følgende:

- Jeg har ikke brukt stemmen på lang tid nå og når samboeren min sier at han savner «gneldret» mitt vet vi at jeg har holdt kjeft lenge. Ellers savner jeg å snakke med familien og vennene mine, sier hun.

Stiansen har nemlig bare sett sin nærmeste krets én gang etter at hun kom hjem fra «Stjernekamp», og legger ikke skjul på at hun gleder seg veldig til fest og moro med de igjen.

Etter en lengre periode uten noen form for tale, er det en ting hun virkelig ser frem til når forbudet er over:

- Da kan jeg prate og synge hull i skallen på de rundt meg igjen, uten å være redd for å ødelegge stemmen, forteller hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Gikk på en smell etter «Idol»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer