Lexi Reed:

Rammet av organsvikt: - Kunne vært død

Kunne fått et langt verre utfall for influenseren.

KOMA: Influenser Lexi Reed, som har 1, 2 millioner følgere på Instagram, fikk organsvikt og havnet i koma. Foto: Skjermdump Instagram
KOMA: Influenser Lexi Reed, som har 1, 2 millioner følgere på Instagram, fikk organsvikt og havnet i koma. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede i 2016 fikk influenser Lexi Reed (31) oppmerksomhet på sosiale medier, etter at hun delte svært ærlige innlegg om reisen mot vektnedgang. Den gang gikk hun ned over 140 kilo.

I dag har hun over 1,2 millioner følgere på Instagram, hvor hun deler livets opp- og nedturer sammen med ektemannen Danny Reed.

Forrige uke kunne ektemannen avsløre at kona hadde blitt innlagt på sykehus, etter at organene hennes sviktet, ifølge People.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer

Organsvikt

Torsdag i forrige uke tok Reed til Instagram med et bilde av influenseren. På bildet ligger hun i medisinsk koma på sykehus. Der kommer det blant annet frem at 31-åringen først ble syk for noen uker siden.

«For noen uker siden ble Lexi syk og kunne ikke få i seg noe mat. Så begynte hun å oppføre seg annerledes, så jeg tok henne til sykehus hvor de la henne inn på intensivavdelingen, la henne i medisinsk koma og i respirator, og fortalte meg at organene hennes sviktet».

Ifølge ektemannen var det bare flaks at de ikke ventet lenger med å legge inn kona, ettersom utfallet ville vært langt verre.

«De fortalte meg at hun kunne dø hvis vi ventet lenger. Akkurat nå går hun på dialyse, kan ikke gå og jobber mot å bli bedre. Å få helsen tilbake har vært vår største prioritet», skriver han videre til innlegget.

SE INTERVJU: - Jeg er veldig glad i organer, og synes det er veldig fint, så jeg spurte om jeg kunne få med meg blindtarmen hjem. Det sa artisten Aurora Aksnes da hun gjestes «Skavlan» fredag kveld. Video: TV 2 Vis mer

Fikk reise hjem

Mandag kom imidlertid gladnyheten om at influenseren hadde blitt skrevet ut fra sykehus. Det delte hun selv på Instagram, i to separate innlegg.

«Jeg er hjemme igjen, og klar for å overvinne neste del av historien min. Jeg er glad for å være i live selv om det ikke så sånn ut en stund da jeg lå på traumeavdelingen», skriver hun blant annet.

31-åringen takker også fansen for all støtte hun har mottatt gjennom den vanskelige tiden.

Kort tid senere delte også influenseren, som ikke har helseforsikring, at hun hadde opprettet en pengeinnsamling via GoFundMe.

«Fra de fire familiemedlemmene som hjelper meg til å komme meg inn i bilen, inn i huset med trapper, løfte meg og stolen min, frakter medisinsk utstyr og besøker meg, til alle andre - jeg er velsignet».

LES OGSÅ: Skuespilleren havnet i koma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer