Rammet av nytt slag

- Forhåpentligvis er dette det siste, sier skuespilleren.

SKUMMELT: For andre gang på ett år har Frankie Muniz blitt rammet av slag - bare 27 år gammel. Her med forloveden Elyica Marie Turnbow. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
SKUMMELT: For andre gang på ett år har Frankie Muniz blitt rammet av slag - bare 27 år gammel. Her med forloveden Elyica Marie Turnbow. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ett år etter at «Malcom in the Middle»-stjernen Frankie Muniz (27) havnet på sykehuset med slag, skjedde det igjen.

- Nesten på dagen ett år etter forrige gang, så fikk jeg nok et «mini slag». Forhåpentligvis er dette det siste. Jeg føler meg elendig, skriver TV-stjernen på Twitter, ifølge Contactmusic.com.

I fjor handlet Frankies forlovede, Elycia Marie Turnbow, raskt da hun oppdaget at skuespilleren plutselig fikk problemer med å snakke og forstå samtalene deres.

Hun sendte ham umiddelbart til et sykehus i Arizona i USA, og Muniz innrømmet kort tid etterpå at han var glad for å være i live.

- Jeg klarte ikke uttale ord normalt selv om jeg trodde jeg gjorde det! Forloveden min så på meg som om jeg snakket et annet språk, sa han kort tid etterpå.

«Mini slag» rammer som oftest mennesker over 55 år. Det er midlertidige avbrudd av blodtilførselen til deler av hjernen, men dreper ikke hjernevevet, skriver nettstedet.

LES OGSÅ: Frankie Muniz truet kjæresten med selvmord

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer