Presley-familien:

Rammet av nytt dødsfall

Priscilla Presley er i sorg igjen - ett år etter forrige familietragedie.

I SORG: Priscilla Presley, Lisa Marie Presley og Riley Keough mistet et kjært familiemedlem på denne tiden i fjor. Nå er de i sorg igjen. Her avbildet sammen i 2015. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB
I SORG: Priscilla Presley, Lisa Marie Presley og Riley Keough mistet et kjært familiemedlem på denne tiden i fjor. Nå er de i sorg igjen. Her avbildet sammen i 2015. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juli i fjor kom den tragiske nyheten om at Benjamin Keough, Elvis og Priscilla Presleys (76) barnebarn, hadde gått bort - bare 27 år gammel.

Dødsårsaken var lenge ukjent, men det ble i senere tid bekreftet av Los Angeles' rettsmedisinske avdeling at Keough tok sitt eget liv, ifølge blant andre BBC.

Trenger du noen å snakke med? Se hvor du kan få hjelp lenger ned i saken.

FAMILIE I SORG: Etter at Benjamin Keough (t.h) døde, har familien vært i stor sorg. Her er Riley Keough, Priscilla Presley og Lisa Marie Presley avbildet under markeringen av Elvis Presleys 75-års jubileum. Foto: Nikki Boertman / Reuters / NTB
FAMILIE I SORG: Etter at Benjamin Keough (t.h) døde, har familien vært i stor sorg. Her er Riley Keough, Priscilla Presley og Lisa Marie Presley avbildet under markeringen av Elvis Presleys 75-års jubileum. Foto: Nikki Boertman / Reuters / NTB Vis mer

Det skal naturligvis ha etterlatt de pårørende i stor sorg, og i en uttalelse kom det fram at Lisa Marie Presley (52), Benjamins mor, var totalt sønderknust. Også Priscilla, Benjamins bestemor, uttalte seg om sorgen noen dager senere.

«Dette er noen av de mørkeste dagene i familiens liv. Sjokket ved å miste Ben har vært ødeleggende. Å plassere alle bitene av hvorfor sammen igjen har gjennomboret sjelen mi. Hver dag våkner jeg og håper det skal bli bedre», skrev 76-åringen i et innlegg på Facebook.

Nå er familien rammet av tung sorg igjen - ett år etter det tragiske dødsfallet.

VERDENSREKORD: Den norske Elvis-imitatoren Kjell Elvis skal synge Elvis Presley låter i 50 timer for å prøve å ta verdensrekorden med seg hjem. Video / Reporter: Embla Hjort-Larsen / Dagbladet Vis mer

Mistet moren

I et innlegg publisert på Instagram mandag denne uken delte nemlig 76-åringen at moren hennes, Anna Lillian Iversen, er død. Hun ble 95 år gammel.

Til et bilde av moren skriver Priscilla:

«Jeg er sønderknust. Min vakre mor gikk bort i dag. Hun var lyset i livene våre. Hun ønsket aldri noen oppmerksomhet selv. Barna hennes var alt. Måtte du hvile i fred, mamma. Du vil alltid være med oss».

Også Riley Keough (32), Lisa Marie Presleys datter og søster til avdøde Benjamin, viet et innlegg til å dele den triste beskjeden.

«Vi mistet vår vakre oldemor denne morgenen. Hun var en fantastisk kvinne og mor. Hvil i fred, nana», skriver hun til et bilde av Priscilla sammen med oldemoren Anna Lillian og oldefaren Paul Beaulieu.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

Åpnet seg om dødsfallet

Som nevnt kommer Iversens død ett år etter det tragiske dødsfallet til Priscillas barnebarn, som døde i juli i fjor.

Den gang kom både Priscilla, Lisa Marie og Riley med uttalelser om det tunge tapet. Den avdødes kjæreste, Diana Pinto, åpnet seg også om tiden etter Benjamins bortgang.

«Til den vakreste gutten jeg noensinne har sett. Du får alle rundt deg til å lyse opp idet du trer inn i rommet. Du berører hver eneste sjel rundt deg», skrev hun på Instagram, til flere bilder av seg selv og den avdøde 27-åringen.

Videre skrev Pinot, som ifølge People hadde vært sammen med kjendissønnen siden september 2017, at hun vil ta med seg de gode minnene de skapte sammen, og beskrev ham som sin beste venn og reisepartner.

GIKK BORT: Lisa Marie Presley med sønnen Benjamin Keough i 2015. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB
GIKK BORT: Lisa Marie Presley med sønnen Benjamin Keough i 2015. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB Vis mer

«Vær snill og gi meg styrke til å komme meg videre, for jeg vet ikke hvordan jeg skal takle livet uten deg. Du vil for alltid være kjærligheten i mitt liv, mitt alt», fortsatte hun.

LES OGSÅ: Stjernens datter (4) døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer