Rammet av ny tragedie

Nick Gordon, avdøde Bobbi Kristina Browns tidligere kjæreste, er død.

DØD: Her er Bobbi Kristina Brown avbildet sammen med sin daværende kjæreste, Nick Gordon, i 2012. Førstnevnte gikk bort i 2015 og Gordon ble i etterkant holdt ansvarlig for dødsfallet - og senere dømt til å betale erstatning til de etterlatte. Onsdag opplyste Gordons advokat at hans klient er død. Foto: NTB Scanpix
DØD: Her er Bobbi Kristina Brown avbildet sammen med sin daværende kjæreste, Nick Gordon, i 2012. Førstnevnte gikk bort i 2015 og Gordon ble i etterkant holdt ansvarlig for dødsfallet - og senere dømt til å betale erstatning til de etterlatte. Onsdag opplyste Gordons advokat at hans klient er død. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Avdøde Bobbi Kristina Brown sin tidligere kjæreste Nick Gordon, er gått bort - bare 30 år gammel. Det opplyser Gordons advokat, Joe Habachy, til flere amerikanske medier, deriblant CNN.

- Hjertet mitt gråter i dag, etter å ha fått vite at min mangeårige klient Nick Gordon er død, var noe av det Habachy sa i en uttalelse onsdag.

Habachy fortalte videre at til tross for Gordons turbulente siste år, prøvde han å holde seg unna dop.

- Til tross for alle de utrolige utfordringene Nick møtte i løpet av de siste årene, kan jeg bekrefte at han jobbet hardt for å holde motet oppe, og holde seg edru. Han ønsket seg et godt liv med familien mer enn noe annet, sa han, ifølge CNN.

Vis mer

Ble holdt ansvarlig

Habachy opplyste ikke noe om hvor eller hvordan klienten hans døde. Dødsfallet kommer tre år etter at Gordon ble holdt ansvarlig for at ekskjæresten og avdøde Whitney Houstons datter, gikk bort.

Brown døde for fire og et halvt år siden, etter å ha blitt funnet bevisstløs og med ansiktet ned i et badekar, i huset hun delte med Gordon. Hun havnet i koma, men døde seks måneder senere.

MÅTTE BETALE ERSTATNING: Etter at Bobbi Kristina Browns pårørende gikk til et sivilt søksmål mot Gordon, ble han dømt til å betale familien en oppreisning på 36 millioner dollar. Her er de to avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix
MÅTTE BETALE ERSTATNING: Etter at Bobbi Kristina Browns pårørende gikk til et sivilt søksmål mot Gordon, ble han dømt til å betale familien en oppreisning på 36 millioner dollar. Her er de to avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I ettertid havnet Gordon i politiets søkelys, men ble ikke tiltalt for noe straffbart. Gordon ble likevel beskyldt av Browns familie for å ha gitt henne en cocktail med ulike medikamenter før hun ble funnet død.

I 2016 valgte Browns pårørende å gå til sivilt søksmål mot Gordon, og han ble senere dømt av en domstol i Atlanta til å betale familien en oppreisning på 36 millioner dollar.

Samme år ble obduksjonsrapporten til Bobbi Kristina Brown offentliggjort. Der fremgikk det at dødsårsaken var en kombinasjon av drukning og diverse rusmidler.

Rettsmedisinerne ved Fulton County omtalte dødsfallet som uspesifisert, ettersom de var ute av stand til å avgjøre om hun døde som følge av en ulykke, selvmord eller drap.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Ble oppdratt som søsken

Da det ble funnet skader på Browns kropp som trolig ble påført før badekar-hendelsen, innledet politiet etterforskning av ham uten resultat.

Ifølge CNN ble Gordon som 12-åring tatt imot med åpne armer av Whitney Houston, og han ble oppdratt sammen med Houstons datter.

Etter Houstons død i 2012 ble Brown og Gordon romantisk involvert og offentliggjorde forholdet sitt.

Lignende skjebne som mora

Whitney Houston døde av liknende årsaker som datteren, og ble selv funnet bevisstløs i et badekar.

Rettsmedisinerne konkluderte den gang med drukningsulykke, men at kokain og hjertefeil var medvirkende faktorer.

Mot slutten av karrieren ble Houston mer kjent for utsvevende dopbruk enn musikken sin.

Skylden fikk eksmannen Bobby Brown, som i løpet av deres 15 år lange ekteskap fram til 2007 ble arrestert en rekke ganger for dopbruk, fyllekjøring og mishandling av Houston.

LES OGSÅ: Bekrefter de intime ryktene om Houston

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer