IKKE SVINEINFLUENSA: - Legene var skråsikre på at hun hadde fått kyssesyke. Alle symptomene stemte. Likevel var prøvene negative. Kyssesyke var det ikke. Heller ikke svineinfluensa eller andre beslektede sykdommer, sier Tuttas manager, Jan Ove Nystuen Foto: SCANPIX
IKKE SVINEINFLUENSA: - Legene var skråsikre på at hun hadde fått kyssesyke. Alle symptomene stemte. Likevel var prøvene negative. Kyssesyke var det ikke. Heller ikke svineinfluensa eller andre beslektede sykdommer, sier Tuttas manager, Jan Ove Nystuen Foto: SCANPIX Vis mer

Rammet av mystisk sykdom

- Det hadde ikke vært meg imot å bli frisk snart, forteller Suzann Pettersen.

SEHER.NO: En mystisk sykdom har de siste månedene skapt vesentlige problemer for den norske golfstjernen, Suzann Pettersen (27). Tross flere runder gjennom Olympiatoppens medisinske apparat er det fortsatt en gåte hva som egentlig feiler henne, skriver VG.

- Legene var skråsikre på at hun hadde fått kyssesyke. Alle symptomene stemte. Likevel var prøvene negative. Kyssesyke var det ikke. Heller ikke svineinfluensa eller andre beslektede sykdommer. Ifølge prøvene skulle "Tutta" være frisk som en fisk. Men det er hun ikke, sier manager Jan Ove Nystuen til avisen.

Pettersen klarte ikke cuten i Brittish Open, men vil ikke skylde på helsen for at det ikke gikk som hun ønsket. Tross fiaskoen i Brittish Open måtte hun bli i England til søndag for å delta i presentasjonen av laget til Solheim Cup.

- Jeg er ikke veldig bekymret for Solheim Cup. I England hadde jeg en økt med trener David Leadbetter, og det så bra ut. Men det hadde ikke vært meg imot å bli frisk snart, forteller Suzann Pettersen til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tutta vil ha barn!